Pest megyében hol lehet venni kiégethető gyurmát? És ha megvan a gyurma akkor hogy kell csinálni fülbevalót?
Figyelt kérdés
Pest megyében keresek olyan boltot ahol lehet venni kiégethető gyurmát. találtam pár boltot ami a közelben van,de azok honlapját megnéztem és nem találtam ilyen kiégethető gyurmát. szóval vehetjük úgy hogy a google most használhatatlan. és nem az lenne az utolsó kérdésem. ésha megvan a gyurma akkor hogy tovább? csak simán megformázom? nem kell semmi alá hogy pl:ne ragadjon le. valahol írták hogy be szokták hintőporozni,stb. és néha megreped amikor kisütöd. ez ellen lehet tenni valamit?2012. ápr. 20. 17:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem rendelj webshopból, az a legegyszerűbb, és olcsón ki is hozzák. Én leginkább kézzel szoktam formázni, de pl egy sliccer, vagy szőnyegvágó vagy mi mindenképpen hasznos lehet, hintőporozni nem szoktam, de alátét kell, én sütőpapírt használok, illetve ami még kell szerelék, mint fülbevaló alap, szerelőpálca, pillanatragasztó lánc ilyesmik. Megrepedni nem fog, én 2 éve gyurmázgatok és még sosem repedt meg semmi. Sok sikert:)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. ápr. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!