SOS! Mi ez a macskám punciján?
Figyelt kérdés
Terhes és hamarosan fialni fog. Na most az előbb odamentem hozzá, nyalta a házában a szőnyeget, meg akartam simogatni és valami takonyszerű, krémszínű ragacsos trutyi ráragadt az ujjamra. Megmostam stb. Aztán visszajöttem és megnéztem és olyan a puncija is meg nem tudom alapból milyen de most pirosas és folyamatosan nyalogatja. Nem nyávog, hanen dorombol. De akkor mi lehet ez?
Az előző macskámat láttam szülni de ilyet nem láttam rajta és nem is dorombolt hanem keservesen nyávogott.
2013. júl. 17. 01:12
54/55 anonim válasza:
Nagyon aranyosak :) Legalább ez a cica megúszta, a másikat sajnálom :(
55/55 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom a másikat de már úgy voltam vele, hogy az anyacicának ne legyen semmi baja. Amúgy fehér, de világos szürke van a hátán és a fején. A másik az kb teljesen fekete volt :)
2013. júl. 22. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!