Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Mi ez a macskám punciján?

SOS! Mi ez a macskám punciján?

Figyelt kérdés

Terhes és hamarosan fialni fog. Na most az előbb odamentem hozzá, nyalta a házában a szőnyeget, meg akartam simogatni és valami takonyszerű, krémszínű ragacsos trutyi ráragadt az ujjamra. Megmostam stb. Aztán visszajöttem és megnéztem és olyan a puncija is meg nem tudom alapból milyen de most pirosas és folyamatosan nyalogatja. Nem nyávog, hanen dorombol. De akkor mi lehet ez?

Az előző macskámat láttam szülni de ilyet nem láttam rajta és nem is dorombolt hanem keservesen nyávogott.

2013. júl. 17. 01:12
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

28.000

De legalább az anyamacskának nem lett komoly baja :)

2013. júl. 18. 00:29
 42/55 anonim ***** válasza:
És milyen nemű a kismacska? És megtudtad, hogy mennyi idős korában lehet ivartalanítani? És számlát adott?:)
2013. júl. 18. 00:34
 43/55 A kérdező kommentje:
Még nem lehet tudni, 2 hét múlva amikor kiszedik a varratokat visszük a kicsit is és már talán akkor meg tudja mondani. Nem kérdeztem, nem tudom. A számlás részt sem tudom mert nem én a kicsit fogtam szóval nem én adtam oda a pénzt.
2013. júl. 18. 00:43
 44/55 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsére a mamacica jól van, és a kicsi is. A másikat sajnálom :(
2013. júl. 18. 00:57
 45/55 A kérdező kommentje:
Csak szegény szerintem nem tudja, hogy mi van. Elesik, alig bírja emelni a hátsó lábait. De majd rendbe jön :) már a kicsik annyira nem is érdekeltek, inkább a nagy miatt izgultam nagyon. Persze nagyon sajnálom az első kicsit, a második meg baromi szerencsés pont mint az anyja. Másodszor jött vissza a halál kapujából. Most már remélem minden jó lesz.
2013. júl. 18. 01:12
 46/55 anonim ***** válasza:
Képet nem raksz fel?:)
2013. júl. 18. 02:00
 47/55 anonim ***** válasza:

Végre rendes gazdit látok itt :)

Császár után nehéz a cicának,figyeld,hogy szopjon a pici és,hogy az anyuka kakiltassa,kezdetekben ezt te is megteheted egy nedves vattával.

Majd írj ha jobban van az anyuka.

Az első orvost nem kommentálnám..

2013. júl. 18. 07:59
 48/55 anonim válasza:
Képet:)
2013. júl. 18. 12:54
 49/55 A kérdező kommentje:
2013. júl. 20. 16:26
 50/55 A kérdező kommentje:
Amúgy jól vannak mind a ketten, az anyuka már másnap evett 2 tál konzervet és már nincs semmi baja, az anyai ösztönök is előjöttek :)
2013. júl. 20. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!