A macskám karmolja a bútort, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam nem szeretik a ragacsos dolgokat és így leszokathatók. Gondoltam kétoldalú ragasztó szerűt ráteszek.
Van más módszer? Vagy valami ragacsos dolgot tudtok mondani, amit rá lehet rakni?
2013. júl. 15. 13:07
1/5 anonim válasza:
ezt a ragacsosat még nem hallottam, lehet, hogy használ
mi letakartuk azokat a részeket, amiket be szokott támadni, de sajnos ez a macska velejárója nem hiszem, hogy le tudod róla szoktatni
hacsak nem veszel, vagy tákolsz valami cicakaparót (mondjuk nekünk van, de teljesen hidegen hagyja)
2/5 A kérdező kommentje:
A macskám már 8 éves. Kb. 5 éves koráig volt egy kaparónk, de egyszer se használta, még rá se nézett.
Ő unalmából kapargat. Látszik, hogy idegesíteni akar.
Van olyan bútor aminek már lyukas az oldala.
Szörnyű látvány a nappali........
2013. júl. 15. 15:21
3/5 anonim válasza:
Én egy macskatartásról szóló könyvben azt olvastam, hogy a kaparóra rá kell szoktatni, úgy, hogy kicsi korától, ha a bútort kaparja, mindig átrakod a kaparófára. Magától nem fog odamenni. De sajnos ehhez mi se voltunk elég türelmesek, nálunk is szét voltak kaparva a macska kedvenc bútorai. Kitartás: azóta megöregedett a macsek, és már nem kapar :)
4/5 anonim válasza:
dörzsöld be macskamentával a kaparófát.. ha unalomból kapar akkor. meg egyszerűen csak játszani kell vele.
5/5 anonim válasza:
Van egy bizonyos spré aminek a szaga riasztja a macskákat mert keserű azthiszem ,és hogyha ezzel befújod a bútor azon részeit amit nem szeretnél hogy szétkaparjon a macska a közelébe se fog menni nézz utána az interneten,a vízes módszer szerintem kicsit bunkóság a macskával szembe de beválhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!