Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Mi ez a macskám punciján?

SOS! Mi ez a macskám punciján?

Figyelt kérdés

Terhes és hamarosan fialni fog. Na most az előbb odamentem hozzá, nyalta a házában a szőnyeget, meg akartam simogatni és valami takonyszerű, krémszínű ragacsos trutyi ráragadt az ujjamra. Megmostam stb. Aztán visszajöttem és megnéztem és olyan a puncija is meg nem tudom alapból milyen de most pirosas és folyamatosan nyalogatja. Nem nyávog, hanen dorombol. De akkor mi lehet ez?

Az előző macskámat láttam szülni de ilyet nem láttam rajta és nem is dorombolt hanem keservesen nyávogott.

2013. júl. 17. 01:12
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim válasza:
igényt tartok egy cicura majd
2013. júl. 17. 08:29
 32/55 A kérdező kommentje:

Semmi :O

Csak fekszik a hazaban es figyel engem.

Akarom ivartalanitani csak karacsony elott kerult hozzam (kolyok volt, nem tudom mennyi idos lehetett es nagyon beteg is volt) es nm tudtam mennyi idos kortol lehet ivartalanitani, marcius korul tuzelt es mivel kiment azt hittem lesz kolyke ezert nem vittuk. Most hogy fialni fog legalabb tudom, hogy tenyleg terhes es elvisszuk.

2013. júl. 17. 08:43
 33/55 anonim ***** válasza:
Csak fekszik?nem csinál semmi szokatlant?szaporább légzés?
2013. júl. 17. 08:52
 34/55 A kérdező kommentje:
Talan kicsit gyorsabban lelegzik. Meg forgolodik. Ugyanaz mint tegnap. Nem tudom, hogy folyik-e belole valami mert nem engedi megnezni. Nem karmol csak elhuzza/lehuzza a hatso felet ha meg akarom nezni. De nem piszkalom csak meg akartam nezni.
2013. júl. 17. 08:58
 35/55 anonim válasza:
a végén macskadoki lessz bellöled..
2013. júl. 17. 09:58
 36/55 anonim ***** válasza:
És mi lesz a kiscicákkal?
2013. júl. 17. 11:02
 37/55 anonim ***** válasza:
Ha furán viselkedik, én hívnék egy dokit. Valamennyi idő alatt csak kijön egy orvos hozzátok... A miénk is dorombolt először, aztán mikor jöttek ki a kicsik, akkor nyávogott fájdalmasan. Meg belőle is folyt valami. Én ennyit tudok mondani, de majd írd meg mi volt :)
2013. júl. 17. 14:04
 38/55 anonim válasza:
na mivan?:) nekünk ugyanez volt és kibujt belőle 3 cica:)
2013. júl. 17. 23:48
 39/55 A kérdező kommentje:

Huhh.. hát egyáltalán nem ment könnyen, még szerencse, hogy nappal indult be a szülés. Délelőtt kicsit kijött belőle de visszacsúszott, dél körül megint elkezdett (farral) kibújni de nem jött ki, orvost hívtunk de persze az orvos nem tudta vállalni, hanem azt mondta, hogy szappanos vízzel próbáljuk meg kihúzni, de nem ment, ezért felhívtunk egy másikat aki rögtön vállalta tőlünk majdnem 30km-re. Ki is húzta. A cica halott volt már rég óta, ezt tudtuk is. Mondta, hogy még 1 vagy 2 van benne, mi legyen. Ugye 2 lehetőség volt, vagy kap valami nem tudom mit és vagy meg tud fialni vagy nem, vagy császározzák. Végül a császárt választottuk (egyben ivartalanították is) és a második cica még élt és jól van. Az anya cica jelenleg lábadozik, még nem teljesen tiszta, a kicsi pedig nagyon eleven :)

Az volt az oka, hogy a mi macskánk teste túl kicsi, a kicsik meg túl nagyok. De végül megoldódott minden :)

2013. júl. 18. 00:01
 40/55 anonim ***** válasza:

Jajdejó! Köszi, hogy megírtad.

És mennyibe került mindez?

2013. júl. 18. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!