Mit tegyek ha a macskám nem eszik semmit meg?
Figyelt kérdés
vcan egy 2,5 hónapos cicám fiú.alig eszik valamit de makk egészséges tényleg már jó nagy magasságra de szélességre nem nagyon nem eszi meg se a parizert pedig puslyka sem a májkrémet én viszont nem akarok neki ilyen minőségi kajákaat venni mint pl:whiskas mert az rohadt drága.. lágyszi értelmes válaszokat :)2013. jún. 28. 11:53
11/11 anonim válasza:
Csak idézném a kapott üzenetemet:
"Az üzenet küldője: kiss bettiina ***
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:13
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit tegyek ha a macskám nem eszik semmit meg?
"12:25ös vagyok.Elnézést én normálisan válaszoltam.Nem veszed magadra ha nem igaz a kérdésem. Azt ne várd,hogy hajbókoljanak a parizeres etetésre.."
Az üzenet témája: anyatej
Az üzenet szövege: nyomorék takaroggy me letiltalak nadasszony...
Válaszol Üzenet törlése"
Üdvözletem kedves,kezeltesd az indulataidat és nyugodtan tiltass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!