Mit tegyek ha a macskám nem eszik semmit meg?
Állj rá valami minőségi junior tápra és add neki azt.
A Whiskas felejtős, az árához képest nagyon rossz minőségű táp (csak a reklámja jó). Nézegess webáruházban, ott talász jó tápokat.
Én se ennék parizert no meg nem is laktató.W pont nem egy minőség.Vegyél neki rendes tápot és kiegészítésként mehet a nyers hús(sertés tilos).
Amennyiben nem áll szándékodban normálisan tartani,etetni akkor mért kellett a cica?
Szia,ahogy előttem is írták - a parizer, májkrém nem cicának való(embernek sem igen). A fűszerek, tartósítószerek, színezékek min mérgek nekik (is). A cicák ragadozók, ezért színhús, belsőségek és egy kevés zöldség, gyümölcs kell nekik. Mindenféle fűszer nélkül. Főzheted is, de nyersen jobb-kivéve a disznóhús-persze frissen. Lehet főzés helyett fagyasztani (min egy hét),felengedve adni.(BARF etetés, utána kell olvasni, hogy nehogy hiánybetegségek lépjenek fel!!) Épp emiatt-mert a megfelelő arányok kikeverése sok utánajárást igényel- egyszerűbb tápot adni nekik. De a szupermarketekben kapható agyonreklámozott= ismert tápok nagyon nem jók!! Sokkal olcsóbbak és jobb beltartalmú tápok vannak,mint fr....,ki..... és wh.....és társaik!
Pl: josera, brit -ezeket viszont csak spéci üzletben kapod meg,vagy neten rendelsz. Még ha drágább is a kilója, általában kevesebb kell belőle és jobban hasznosul(kevesebb végtermék).
12:25ös vagyok.Elnézést én normálisan válaszoltam.Nem veszed magadra ha nem igaz a kérdésem.
Azt ne várd,hogy hajbókoljanak a parizeres etetésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!