Mit csináljak akkor ha a macskám nem iszik és az orvos se tud semmit mondani? .
Etess vele olyan dolgokat amire szomjas lesz.
Nekem a kutyámnak vannak ilyen időszakai, és akkor jobb híján ez be szokott jönni.
Ezt honnan tudod hogy nem iszik? Egésznap a nyomában vagy?
Attól függ mit adsz neki enni, minek mekkora nedvességtartalma van.
Amikor csak nedves tápot evett a macskám, nem ivott. Ha meg csak szárazat, kiissza a tányérját.
Te mit adsz neki enni?
Ha nedves tápot adsz neki, akkor az fedezheti a folyadékszükségletét, és nem feltétlenül fog pluszba inni. Tehát ez még elfogadható, ha egyébként jól van, majd iszik, ha megszomjazik.
Legyen kint mindig friss víz. Milyen a víz minősége nálatok? Lehet tól klóros vagy kemény. Mi most kaptunk egy víztisztító kancsót, azóta úgy vettem észre, hogy többet iszik. És az is megoldás lehet, ha az itató edényét nem a kajás mellé teszed, hanem távolabb, vagy még jobb, ha több helyre kikerül, így több az esélye, hogy igyon. Ráadásul a macsekok természetes környezetben sem ugyanott találják meg a vizet ahol az ételt - nekem ez is bevált, az egyik vizes a konyhában van a kaja mellett, a másik a szobában, az utóbbiból kb. 3x annyiszor látom inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!