Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon hiányzik még mindig a...

Nagyon hiányzik még mindig a cicám. Hogyan enyhíthetem?

Figyelt kérdés

Ma pontosan 3 hónapja, hogy el kellett altatnunk a cicusomat(10 éves volt). Eltemettük, de nem enyhül a hiánya. Normális ez, hogy még most is sírok, ha rá gondolok?

Munka miatt el kellett költöznünk, így nem tudok kijárni hozzá, de minden nap gondolok rá, és nagyon hiányzik. (jobb lett volna, ha elhamvasztatjuk, akkor mindig velem lehetett volna :-(( )

Minden nap köztünk aludt, minden pillantásával beszélt hozzám. Most sokat dolgozom, de így is sokat rá gondolok, amikor nincs lekötve az agyam. Hogyan dolgozzam fel?

2009. szept. 19. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem most április végén lesz, hogy meghalt a kutyám. 13 éves volt, 3 hónapos korától élt velünk. Családtag volt, nem kutya. Kb fél évig majd' mindennap Vele álmodtam. Esténként gyakran sírtam. Még most is könnybe lábad a szemem, ha felemlegetem. Karácsonyra kaptam egy kiscicát, az ő léte által tudtam tovább lépni. 13 év után kell, hogy játszhassak, törődhessek valakivel. Sajnálom, hogy nem lehet másik cicád, mert komolyan az segítene a legtöbbet, bár én emlékszem, hogy karácsony előtt még nem akartam más állatot. Engedd ki a fájdalmad, ne fojtsd el. Nem baj az ha sírsz. Ha úgy érzed kész lennél egy másik állat befogadására a szívedbe, akkor ha mást nem, kisebb háziállatot (hörcsög) vegyél. Bár azok gyorsan meghalnak...

Mégis csak azt tudnám javasolni, hogy másik cica...

2010. ápr. 4. 17:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod, szegény kutyusod, részvétem.

Azóte eltelt jópár hónap, most ismét itt lakunk, és ki tudok menni hozzá, a sírjához.

Viszont milyen furcs a sors, ahol lakunk, odaszokott hozzánk egy gyönyörű kandúr fekete cica. Pont úgy, ahogy annak idelyén a szegény előző cicám.(ő is fekete volt, csak lány)Már nagyon megszerettem, a szívemhez nőtt. Persze nem helyettesíti az előző cicámat, de sokszor vannak dolgai, ami hasonlít, és a viselkedése is, temperamentuma is olyan. Leköt :-)) és szeretem :-))

2010. ápr. 5. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!