Ma reggel sajnos Kormi cicánk örökre itthagyott minket. Már most nagyon hiányzik. Gondolnátok rá egy percet? Segítsük így át Kormi cicust az angyalok közé.
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=6k65UaV7drc&feature=related
Én ezzel búcsúzom Kormitól.
2011. jún. 17. 13:23
1/13 anonim válasza:
Kedves vagy! Részvétem!
Kormi pedig nyugodjon békében! Biztosan boldog cicaélete volt, ha így szerettétek!
2/13 anonim válasza:
őszinte részvétem. A mi cicánk karácsony előtt pár nappal ment el :(
3/13 anonim válasza:
Nekem itt vannak az emlékeim.
A cicád már biztosan a Szivárványvölgyben játszik. sajnos, az enyém is búcsúzik már tőlem. De még kitart.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,aki írt.sajnos hirtelen ment el...tegnap még semmi baja se volt,ma reggel meg alig bírt felállni,dokihoz akartuk vinni,de közben meg már elment a cicus
2011. jún. 17. 13:33
5/13 anonim válasza:
Őszinte részvétem. Sajnálom Kormit.
6/13 anonim válasza:
Együttérzek Veled. Már biztosan szivárványszínű lepkék után rohangál a cicamennyországban.
8/13 anonim válasza:
Megkönnyeztem a hírt, mert Fricikém (első cicám) jutott eszembe, október 4-én ment el.
Én azt hittem beledöglök...
Részvétem! Talán találkozik odafent a Fricikémmel!
Most egy másik "kormi" már itt lapul mellettem, és minden nap megköszönöm neki, hogy van nekem :)
9/13 anonim válasza:
nekem is volt egy kormos cicám,aki kutyatmadás következtében elhunyt :( igaz orvosi mulasztás történt már második műtét következett,közel 20ezer ft elment és későn vette észre a belsővérzést,küzdött küzdött vele voltunk de mondta az orvos hagyjuk ott nyugodtan majd hív ha kész a műtét,kiléptünk az ajtón 5 perc múlva hívott hogy meghalt,ha vele maradunk sztem tovább küzdött volna.
10/13 anonim válasza:
Részvétem, az én cicám is nemrég ment el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!