Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha reggel a postaládában egy levelet találnátok egy titkos hódolótól? 17/L
Reggel kimentem az újságért, meg megnézni, hogy mi van a postaládában. Láttam, hogy van egy boríték amire rá van írva a nevem, mellette, pedig egy szív.
Kiváncsi voltam mi az, ezért felvittem a szobámba és kinyitottam. Ez volt benne:
"A szívem csak érted dobog, te vagy az én angyalom. Szeretlek."
Nem volt ott, hogy ki írta, semmi utalás. Kiváncsivá és izgatottá tett a levél. Ki tudnám valahogy deríteni, hogy ki írta?
Köszi az értelmes válaszokat.
Én arra gondoltam, hogy esetleg az ablakból figyelek majd.
Egy 17 éves lánynak már nem igazán így kellene udvarolni. Mondjuk, ha neked tetszik, akkor oké.
Amúgy, ha nem írt rá semmi konkrétat, akkor majd még jelentkezni fog... gondolom.
Lehet één irtam :$
amm Félénk a srác.. vszinü h lesz még 1-2 levél:) decsak idövel.. am téll nézz körül... Amelyk srác nagyon néz, kb az irta:P menj oda hozzá v nemtomxD nema csajoknak szokás mjuk.. meg nemtom naahxD szal ha vahogy taliztok és beszélsz vele akk gondolom 1böl lefog esni h ö irta.. az láccik ha vaki izgul;) csak nehogy félre értse valaki:D ha esetleg nem ö irta a levelet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!