A barátnőmnek nagyon hiányzik egy cica! Tudja, hogy mivel jár a macskatartás, de Ő elvállalná. Mit tanácsoltok, hogy sikerüljön neki beszerezni egy kis kedvencet, ha ez minden vágya?
A szülei viszont nem annyira kedvelik a cicákat,ráadásul PANELBAN laknak,így szobacica kéne neki. Mit mondjon anyukájának,hogy biztosan engedje? Ha a gondozást és a költségek nagy részét vállalja,mi lehet a gondja??
Segítsetek!!! :)
Köszönöm!Mindenképpen MENHELYI cica lesz(ha egyáltalán lesz)!És igen budapestiek vagyunk.
Pont tegnap mondtam neki,hogy __ ennyi hiányzik,hiszen csak a szülőkön múlik minden,nem?
szia :D én vagyok az a barátnő :) köszi, hogy írtál értem:)
Annaaa
Elmondom, nekem hogy lett 13 évesen cicám. Anyám egészen egyszerűen utálta a macskákat, undorodott tőlük, szóba se lehetett hozni. Aztán egyszer a szomszéd ház hátsó udvarában egy kóbor cica szült. Amikor kb. 5-6 hetesek voltak a cicák, az egyiket felvittem megmutatni anyámnak, plusz teledumáltam a fejét, hogy ez milyen édes, aranyos, hát nézze már meg. Ő meg először azt mondta, hogy azonnal vigyem vissza oda, ahonnan hoztam, másnaptól meg kérdezgetni kezdte, hogy mikor hozom haza végleg :D A cicc majdnem 17 évet élt meg nálunk, most is 2 macskánk van, anyám meg tiszta macskabolond lett, a legifjabb cicát már ő maga hozta a házhoz :D
Szóval sok szerencsét kívánok!
mindenképpen a szüleivel kell megbeszélni..mert egy kisállat nagy felelősséggel jár..főleg ha házba kell tartani..és gondolom az állatorvost,macskaeledelt a szüleinek kell megvennie...ezek mellett egy szobacicának kell egy almos doboz,vagy egy macska wc, alom,évente védő oltások,tányér,hordozó.
a szülei ezzel tisztában vannak..hogy milyen rossz lesz arra kelni hogy a cica széttört valamit..felmászott a függönyre és összeszőrözött mindent..
és ha a szülei tényleg nem kedvelik a cicákat ez itt már rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!