Szerintetek ha a cane corsó kiskutyája van a barátnőmnek és már most megszagoltatom magam vele, meg simogatom akkor nagy korában nem fog bántani?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 21:30
1/4 A kérdező kommentje:
kb 2 hetente fogok vele találkozni! nem felejt el vagy ilyesmi?
2011. aug. 31. 21:34
2/4 anonim válasza:
Megnyugodhatsz,nem felejt el. :) De nem értem miért is aggódsz,ha a barátnőd helyesen neveli,akkor egy kutya nem bánt senkit.Ha nem megfelelő a nevelés akkor egy tacsi is tud igencsak harcias lenni.
3/4 anonim válasza:
Ha amikor találkoztok játszol vele, nem csak lát még bemész/kijössz, akkor szerintem nem lesz gond. Főleg ha nem csinálsz olyat amit ő úgy érez majd a gazdáját akarod bántani, vagy ilyesmi.
Csak mert pl. én jártam úgy a labimmal, hogy nagymamám búcsúzáskor puszit akart adni. A kutyám félreértelmezte a dolgot és ellökte tőlem. Tudta, hogy családtag meg minden szóval bántani nem bántotta, csak közénk férkőzött és meglökte. Szerencsére pont fal volt mögötte így nem esett el.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! elsőnek írom : nekem hiába mondja valaki hogy nem bánt a kutya én akkor is félek tőle!:)Bár azért kérdeztem ezt mert ha én is ismerem a kutyust kis korátol fogva akkor talán már nem félek tőle! :) második:nagyon okosak a kutyák ilyen téren mert féltik a gazdijukat :) szeretnék én is olyan kutyust amelyik ennyire szeret!
2011. szept. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!