Nagyon hiányzik még mindig a cicám. Hogyan enyhíthetem?
Figyelt kérdés
Ma pontosan 3 hónapja, hogy el kellett altatnunk a cicusomat(10 éves volt). Eltemettük, de nem enyhül a hiánya. Normális ez, hogy még most is sírok, ha rá gondolok?
Munka miatt el kellett költöznünk, így nem tudok kijárni hozzá, de minden nap gondolok rá, és nagyon hiányzik. (jobb lett volna, ha elhamvasztatjuk, akkor mindig velem lehetett volna :-(( )
Minden nap köztünk aludt, minden pillantásával beszélt hozzám. Most sokat dolgozom, de így is sokat rá gondolok, amikor nincs lekötve az agyam. Hogyan dolgozzam fel?
Én is nagyon szomorú lennék, ha elveszíteném a cicámat, mert nagyon közel áll a szívemhez. Egy idő után valószínűleg befogadnék egy másikat.
Neked is ezt javaslom, biztos, hogy enyhülne valamennyire a bánatod.
2009. szept. 19. 19:16
2/12 anonim válasza:
tudom hogy milyen érzés:( sajnos nekem volt egy németjuhászom és elkelet altatnuk mert nagyon beteg voltpedig csak 3 éves volt:'( nagyon hozzám nőtt és amikor nyuék azt hozták elő h kapok egy uj ktyát akkor nemakaratzm mert nemkellet helyette másik csak ő:( de megkaptam és annyira nemvolt olyan rossz ötle mégse h ott egy másik kuyta igaz h nemolyan mint a réi meg persze nekemis eszembe jut közbe köbe de most h ő van valamivel jobb:) serinetm próbálkozz meg egy másik cicával:) nekem bejött vmnniyre:)
2009. szept. 19. 19:17
3/12 anonim válasza:
nagyon sajnállak, megértem hogy szomorú vagy:(
szerintem vegyél egy kölyökcicát! biztos hamar megszereted őt is!:)
2009. szept. 19. 19:17
4/12 anonim válasza:
Részvétem! Nem tudom, mivel enyhíthetnéd! Nekünk is van egy 12 éves cicánk, akin nem látszik a kor, de sajnos tudjuk, hogy ez nem sokat számít! Ha elutazok (pl. idén nyaraláskor) mindig kérdezek felőle, hogy él-e még. Jó, nem túl szokványos kérdés, de annyira fontos nekem, hogy szerintem belehalok, ha nem lesz többé!!! Meg tudlak érteni, és szerintem normális, hogy sírsz utána ennyi idő után is. De gondolj arra, hogy jó helyen van, ennek így kellett lennie. Tudom, nem akartok másik cicát egyelőre, de majd az idő múlásával úgyis lesz újra... Nekünk is volt sok, de ő része már az életünknek, rajta van a fotókon, része az ünnepeknek, kap ajándékot...stb! Remélem, majd enyhül a hiánya...... egyszer.
2009. szept. 19. 19:18
5/12 anonim válasza:
Részvétem:( Nagyon megértelek, nekünk két éve a 15 éves cicánk ment el, az életünk része volt, nagyon sokáig sirattuk, ez szerintem normális, hogy még mindig hiányzik. Mi el sem tudtuk temetni, mert nem adta ki az állatorvos. Nem baj, ha sírsz, meg kell gyászolni őt.. Egy idő után a jó dolgok fognak eszedbe jutni, meg tudod nézni a fényképeket, ha van róla és már nevetve is tudod említeni..idővel.. Mi nem akartunk másikat, mert emeletes házban lakunk, ha úgy érzed, hogy jót tenne, fogadd meg az előző tanácsokat és legyen új cicád.
2009. szept. 19. 19:19
6/12 anonim válasza:
én 20/F vok, van egy 7 éves macskánk, de nekem is rosszul esne..., sokkal jobban lehet szeretni mint egy kutyát.
szerintem fogadj be egy kiscicát
2009. szept. 19. 19:26
7/12 anonim válasza:
:( én is nagyon sokat sírnék és nagyon fájna ha elveszíteném a cicusom,ugy szeretem mintha a kislányom lenne:) 18/L
2009. szept. 19. 19:30
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzéseteket. Sajnos ahol most lakunk, nem tarthatunk cicát. Van egy másik cicám, aki 3 éves, és a Tesómékkal maradt. (mindkét cica közös cica) Sajnos a fiatalabb cicám is nagyon hiányzik, sűrűn msn-ezek a tesómmal, és így sűrűn látom a foltos cicámat. Viszont remélem ez a dolog egy-másfél évig tart (mármint ez a munka), és utána együtt lehetek a kincsem cilómmal. Neki lettek kis barátai, mert a nővérem kapott két fekete tesót a párjától, és elválaszthatatlanok, ez nyugtat valamennyire. Én is imádom a két kormost, de az én öreg kormoskám nagyon hiányzik, és valahogy úgy érzem, nem pótolja őt semmilyen másik cica. Köszönöm a vigasztaló sorokat, remélem hamarosan el tudom fogadni.
2009. szept. 19. 19:47
9/12 anonim válasza:
hát..nem irigyellek...nekem még csak 2 éves a cicám,de sokkal jobban szeretem bárkinél:)neekem nagyon hiányoza,ha nem lenne...talán jó ötlet egy cica:)
2009. szept. 19. 20:12
10/12 anonim válasza:
Hát nekem a saját kutyám ette meg a macskát:S És végülis ha a kutyát megsimogatom akkor kb mintha a macskát is simogatnám :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!