Kitty és Felix :DAnya és fia :) Hallgatnak a nevükre. A fiú cicánkat máshogy is szoktuk nevezni (tigriscsíkos bundájából adódoan is)pl. tigris, mamlasz, leo....ezekre már nem halgat :)
2013. márc. 11. 13:47
22/33 anonim válasza:
Nekem Lotti a neve hallgat rá
2013. márc. 11. 23:38
23/33 anonim válasza:
Panni a neve. Még csak 1,5 hete van nálunk, kölyök cica, egyenlőre nem hallgat a nevére, egyedül a kajás zacskó csörgésére hallgat:))
2013. márc. 12. 12:29
24/33 pvirag válasza:
Nekem egy 5 hónapos fekete kandúr cicám van, Mauri a neve, a maori harcosokhoz fűződik a név választás, mert nagyon harcos kis cica :) Mivel még kölyök és tiszta dili, nem mindig hallgat a nevére,(meg kb egy hónapja van csak nálam), de azért néha, ha úgy tartja kedve oda figyel.
2013. márc. 12. 19:33
25/33 anonim válasza:
Az én cicámat Manának hívják, de nem hallgat rá, lehet azért mert ritkán hívom a nevén :D
2013. márc. 17. 21:31
26/33 anonim válasza:
Garfield , ráadásul egész nap csak alszik és eszik, ezért szoktam néha Pocaknak is híni.
2013. márc. 18. 22:16
27/33 anonim válasza:
Füge, Senki (Alfonz), Eddie (Murphy), Frici, (Piszkos) Freddy.
Hogy hallgatnak-e a nevükre?
Mikor hogy. :)
2013. márc. 19. 19:40
28/33 anonim válasza:
Az enyém egy egyszerű házi macska, fehér színű fekete foltokkal, és egyszer véletlen azt mondtam rá: Szőrmók (nem tudom hogy jött ez a név :D) és azóta így hívom vagy nagyon ritkán cicus :) és az én macskám nem tanulta meg a nevét, nem hallgat rá, csak ha anyum hívja,de akkor se úgy hívja, hogy Szőrmók, hanem hogy "cicc"
2013. márc. 24. 12:41
29/33 anonim válasza:
Fekete lánycica a farka végén fehér pöttyel. Neve: Szesszi. Ez van beírva, de hívjuk mi mindenhogy: Beleske, Konyhamalac, Pára, Radar, Harcos, Mecske és még sorolhatnám a szeretetből származó nem túl szép beceneveket..:)
Ő semmire nem hallgat, ő akkor és ott van, ahol és amikor kedve tartja lenni.
Különleges képessége: bámulatosan le tud esni mindenhonnan és olyan helyekre tud beesni, ahová ember nem gondolná.
pl: tyúkólról rá a kutyára, vagy ablakból be a konvektorba..(szerencse, hogy nem volt bekapcsolva):D
2013. ápr. 4. 08:59
30/33 anonim válasza:
Nekem egy dagadt vörös-fehér kandúrom van. Az utcán találtam úgy 4-5 hónapos korában és befogadtam (sovány volt, nyávogott és jött utánam, szóval nem loptam!). Az elején Frici volt a neve, de elkezdett lánymacskákat hazacsalni, így átkereszteltük Stricire. Strici-Frici:D
Hallgat a nevére. Ez a könnyű Frici-ci-ci vagy Strici-ci-ci megoldás bevált nálunk:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!