Hogy hívják a macskátokat, hány éves és mi a neme?
Csak úgy kiváncsiságból.Az én macskám:
Neve:folt
Kora:8év(kicsit idős már :( )
Neme:kandúr
Nagy Panna Tímea Szotyola Mazsola Sumaher né Ádám a neve.
A nagy tímea az alap neve, a szotyolát azért akpta mert szereti a szotyit, a mazsolát azért mert mindig mazsolát eszik, a sumaher né-t azért mert mindig ugy futkározik a folyosón mint sumaher, és ő lány ezért sumaher né, az ádámot meg tesóm adta neki mert ő is ádám.
Holnap lesz 1 éves.
Lány:)
Az enyém neve:Cuki:)
Neme:fiú
A Cuki nevet azért kapta,mert nagyon pici volt,amikor az utcán találtam,és nagyon kis édes cukika:)Amúgy bő 1éves:)
1. Bogyó, szürke cirmos, ivartalanított kandúr, 2 éves.
2. Kiscica, vörös cirmos, ivartalanított nőstény, 1 éves.
Csongor, 1és 1/2 éves kandúr.Volt egy párja,akit Tündének hívtak,de sajnos eltűnt már vagy fél éve.Mind a ketten hamvas szürkék voltak,különböző alomból,...olyan szép pár voltak=(
Foltimacska, 1 hónapja hunyt el szegénykém=( Ő 10 éves lett volna ősszel,amúgy kandúr volt.
Bendegúz, 1éves teknőctarka kandúr.
Neve: még nincs
Kora: még nem született meg
Neme: Nem tudni
(menhelyen ellik 1 macska úgy került oda, már nem tudták meg-operálni mert már ment a szülés mikor odavitték, (körülbelül 3 órája) Szerintem már megszületett de majd pár hét múlva mehetek az 1-ikért :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!