Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy hívják a macskátokat? :-)

Kinga1995 kérdése:

Hogy hívják a macskátokat? :-)

Figyelt kérdés

Csak szimpla kíváncsiság, mások hogy nevezik el a cicusaikat.

Nekem eddig két kandúrom volt Szultán és Sirkán, most meg egy lánycicusom van, Ribizli.

Ja és hallgatnak a nevükre? :-) Nekem eddig mindhárom megtanulta :-)

2013. márc. 9. 20:05
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
79%
Maszat. Kisfiú
2013. márc. 9. 20:08
 2/33 anonim ***** válasza:
79%
Az enyém Olivér, ebből adódóan ezer beceneve is van (Oli, Olasz, Zoli, Ordítka...), szerintem hallgat rá, mármint ha hívom akkor az Olira és Olivérre.
2013. márc. 9. 20:09
 3/33 anonim ***** válasza:
79%
Az enyémet Samael-nek hívják :) és hallgat rá már pici kora óta
2013. márc. 9. 20:13
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
Vadóc, Kópé, Kormi, Nyalis-(azért hívjuk így, mert kiskorában mindig nyalogatta a kezemet :) ). Néha hallgatnak a nevükre, de van amikor nem.
2013. márc. 9. 20:14
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Nos nekem úgy hozta a sors, hogy 3 cicára duzzadt a létszám. 1 saját és 2 befogadott. A legidősebb Mami, aztán Gyurkó és Jakab. Hallgatnak a nevükre, de gyakran emlegetem őket cicatársadalom néven is :D
2013. márc. 9. 20:15
 6/33 anonim válasza:
60%
Az enyémet "cicc, cicc"-nek hívják, és még a kutya is hallgat rá!:3
2013. márc. 9. 20:21
 7/33 anonim ***** válasza:
83%

A nőstény macsekom nekünk Szaffi,apukám meg Fáciának hívja,(régen volt egy film,abban volt valami szereplő,azt hívták Fácia Negrának,és mivel a cicám is fekete,innen ez a név)és mindkettő nevére hallgat.A hím pedig Safranek.

Kölyökkorában egy ideig Sáfrány volt,mert sárga színű,később lett ez a neve.Ő is hallgat a nevére.

2013. márc. 9. 20:21
 8/33 anonim ***** válasza:
84%
másfél éves kandúrom van, és Golyó a neve. Őt nem kell hívni mert mindig az ember körül van
2013. márc. 9. 20:24
 9/33 anonim ***** válasza:
80%

Egy cirmos részmunkaidős kandúrunk van (mivel nem a mienk, a szomszédé, de ő nincs mindig itt, s amúgyis, megy ő enni bárhova, ahol kap). Nevei: Ciromcár, Strelok, amikor pedig nagyon lelkes, akkor Peti (anyám mondta mindig a túllelkes jószágokra, hogy "elveti Petit", nem tudom, miért).

Bármire hallgat. Ha hívjuk, ha nem, jön, többnyire láb alatt van, így ha megyünk, gyakran egyfajta macskafolyóban járunk. Különös képessége van arra, hogy bárhova lépünk, ő legyen ott.

2013. márc. 9. 20:28
 10/33 anonim ***** válasza:
79%
Misa, fekete kandúr.
2013. márc. 9. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!