Hogy hívják a macskátokat? :-)
Csak szimpla kíváncsiság, mások hogy nevezik el a cicusaikat.
Nekem eddig két kandúrom volt Szultán és Sirkán, most meg egy lánycicusom van, Ribizli.
Ja és hallgatnak a nevükre? :-) Nekem eddig mindhárom megtanulta :-)
A nőstény macsekom nekünk Szaffi,apukám meg Fáciának hívja,(régen volt egy film,abban volt valami szereplő,azt hívták Fácia Negrának,és mivel a cicám is fekete,innen ez a név)és mindkettő nevére hallgat.A hím pedig Safranek.
Kölyökkorában egy ideig Sáfrány volt,mert sárga színű,később lett ez a neve.Ő is hallgat a nevére.
Egy cirmos részmunkaidős kandúrunk van (mivel nem a mienk, a szomszédé, de ő nincs mindig itt, s amúgyis, megy ő enni bárhova, ahol kap). Nevei: Ciromcár, Strelok, amikor pedig nagyon lelkes, akkor Peti (anyám mondta mindig a túllelkes jószágokra, hogy "elveti Petit", nem tudom, miért).
Bármire hallgat. Ha hívjuk, ha nem, jön, többnyire láb alatt van, így ha megyünk, gyakran egyfajta macskafolyóban járunk. Különös képessége van arra, hogy bárhova lépünk, ő legyen ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!