Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy hívják a macskátokat? :-)

Kinga1995 kérdése:

Hogy hívják a macskátokat? :-)

Figyelt kérdés

Csak szimpla kíváncsiság, mások hogy nevezik el a cicusaikat.

Nekem eddig két kandúrom volt Szultán és Sirkán, most meg egy lánycicusom van, Ribizli.

Ja és hallgatnak a nevükre? :-) Nekem eddig mindhárom megtanulta :-)

2013. márc. 9. 20:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%
Három cicánk van:Mirtill,Sissy és Luci.Két lány és egy kandúr.És nem hallgatnak a nevükre.
2013. márc. 9. 21:27
 12/33 anonim válasza:
79%

Az én cicám neve Domi. :) Az a vicces, hogy nem én adtam neki ezt a nevet, hanem az előző gazdija, és engem is Domi-nak hívnak. :P

Egyébként ismerek egy Csipszi nevűt és egy Marci nevűt is. :)

2013. márc. 9. 21:31
 13/33 anonim válasza:
79%

Bocsi, előző vagyok.

Hallgat a nevére, de nem mindig. Mondjuk az is igaz, hogy 7 hónapos, ebből kb 1 hónapja hívják Dominak, de kis idő múlva megtanulja. :)

2013. márc. 9. 21:33
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Cirmó, leányzó macska. Igen, hallgat a nevére.
2013. márc. 9. 22:16
 15/33 anonim válasza:

Mishima - fiú sziámi cica, beceneve Misi.

Előző cicánk szintén sziámi fiú volt, Tibet volt a neve, becneve Tibi.

Mindkettő hallgat/-ott a nevére, de persze szelektíven... rosszaság esetén a legitkább esetben.

2013. márc. 10. 13:45
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Garfield.. Tudom szokásos, de hát vörös és lusta és dundi... :-D Illik rá.

De szoktam becézni sziszának, cicunak, tündérkének, majomnak, nyafinak és stb. Mikor melyik jön.

De hallgat ő a Garfieldra is. :-D Meg úgy mindenre. De ha olyanja van, akkor semmire. Ilyen. Én így szeretem.

2013. márc. 10. 14:30
 17/33 anonim ***** válasza:
Az egyik cicám Ízisz, a másik Macisajt. Mindkettő ivartalanított nőstény, és hallgatnak a nevükre :).
2013. márc. 10. 15:54
 18/33 borcsi02 ***** válasza:

3 lány cica:

1. Nyafi (őt Hisztisnek hívták,akiktől elhoztuk kicsiként, de ezt a nevet nem találtam túl kedvesnek, viszont tényleg sokat követelőzött, nyávizott, ezért lett Nyafi.)

2. Pepita/Pepito/de inkább Pepi :) szín alapján, mert fekete-fehér.

3. Tiger/ Tigor (ha szigorúbban szólok rá, nevelő jelleggel-ja, és mert azt hittük, kisfiú, amikor elhoztuk babaként)/ Tigi -szürke, dagi, komótos puma típus.

Mindegyikük iszonyatosan hamar megtanult hallgatni a nevére, nem is hittem, hogy így lesz, külön-külön tudják, mikor melyiküknek szólok, ilyenkor a többiek a fülük botját sem mozgatják, tudják, nem nekik szól.

Ami a szólongatással kapcsolatban idevág, és egy kicsit szomorú és mindig megfájdul a szívem tőle, az az, hogy amikor a kertben név szerint hívom a saját cicáimat (akik ilyenkor hajlamosak erről nem tudomást venni), a szomszéd két cicája (akiket nagyon csúnyán sorsukra hagy a gazdájuk, és semmi törődést nem kapnak), ilyenkor csillogó szemmel rohannak hozzám, gyorsabban, mint a sajátjaim, láthatóan azt hiszik szegénykék, hogy nekik (is) szól a hívás. :( Persze azért kapnak ők is enni tőlünk (na nem napi szinten), meg bolhacseppet is. (ezzel kicsit eltértem az alap témától, bocsi!)

2013. márc. 10. 16:20
 19/33 anonim ***** válasza:
Lilla,és hallgat rá :)
2013. márc. 10. 23:01
 20/33 anonim ***** válasza:
Sziszi (fekete hosszú szőrű kandúr), Ruby (sziámi nőstény). Mindkettő hallgat a nevére...amikor éppen akar.
2013. márc. 11. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!