Kezdőoldal » Állatok » Macskák » BioKill-t, hogy alkalmazzam a...

BioKill-t, hogy alkalmazzam a macskáinkon?

Figyelt kérdés
Nagyon bolhásak lettek a benti macskáink a kintiektől.Kezelve voltak a bentiek frontline-al,de már nem bír a bolhákkal.Vettünk biokill-t.Olvastam még valamikor,h jó macskára is,de hogyan csináljuk?A szobába is befújhatunk vele,és mit?Bent is vannak már bolhák.A bentieknek nincs állandó alvóhelyük,hol itt hol ott alszanak.Azt írja macskán nem alkalmazható,de azt mondják lehet rá is.Csak simán fújjam be mint a másikkal?
2013. febr. 28. 11:39
1 2
 11/15 Valletta ***** válasza:
Egy hét múlva érdemes megismételni, de ez csak arra jó, hogy kiirtsa a már meglévő külső élősködőket, a hatása csak pár napig tart. A megelőzésre vegyél neki valami jó spot-ont, azok általában egy hónapig védenek, de lehet hogy van olyan is, ami tovább, ezt nem tudom. Érdemes lenne a kintieket is lekezelni, ha bejárósak.
2013. febr. 28. 17:49
 12/15 A kérdező kommentje:
A kintiek csak kintiek.A bentiek legaktábbis az egyik ha este kint marad akkor van velük éjszaka a garázsban.Azokatqa kezeljük ezzel akkor rájuk nem elég a bolha nyakörv?Őknem mászkálnak el.
2013. febr. 28. 17:57
 13/15 Valletta ***** válasza:
Ha a benti macskák érintkeznek a kintiekkel, vagy ha csak ritkán is, de kimennek a kertbe, akkor is simán átmegy rájuk is a bolha és behozzák a lakásba. Akkor lesz minden macska bolhamentes, ha mindegyikre használtok valamilyen bolhairtó szert, de legalábbis a bentiekre, legyen az nyakörv vagy spot-on. Nekem a nyakörvekkel még nem volt jó tapasztalatom, de ha kiírsz rá egy kérdést hátha lesz valaki, aki tud jót ajánlani.
2013. márc. 1. 14:31
 14/15 A kérdező kommentje:
A kintire gondoltam,h.bolhanyakörv,a benti kap akkor cseppet mert nekik van saját nyakörvük.Azt tudom,hogy átmegy rá ha érintkeznek...de ez nem is volt kérdés.Veszünk akkor ampullát.
2013. márc. 1. 15:46
 15/15 MULTI G válasza:

A Biokill a fekvőhelyek kezelésére szolgál.

Sokan használják az állat szőrére fújva is. Hosszú szőrű macskákra semmi esetre sem javasolt az állat testére fújni.

2013. jún. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!