Milyen gyakran alkalmazzam a Dermoscent oldatot a macskámon?
Figyelt kérdés
Nagyon hullik a szőre, olvastam hogy ez jó rá. Már rendeltem, 4 ampulla van egy dobozba, és azt írják hetente 1et használjak, De most ezt csak egy kúrában kell, vagy folyamatosan minden héten használjam? Köszi előre is.2012. ápr. 21. 15:46
1/4 anonim válasza:
"HETENTE EGY ALKALOMMAL végezze el a kezelést, a bőr és a szőrzet minősége MÁR A MÁSODIK ALKALOM UTÁN az állatok 80%-ánál látványosan javul."
Tessék figyelmesebben olvasni, természetesen nem egy alkalommal kell használni, hanem többször.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha kúra, akkor valószínűleg nem egy alkalom... Tessék értelmezni.. engem az érdekelt hogy ugye a 4 ampulla az egy kúra, de milyen gyakran kell alkalmazni a kúrát... köszönöm a választ egyébként.
2012. ápr. 21. 20:01
3/4 anonim válasza:
Ha a probléma nem javul egy kúra alatt, akkor ugye orvoshoz viszed.... Mert a szőrhullás ezer és egy betegség jele lehet.
4/4 KissQkta válasza:
Nem feltétlen egy doboz egy kúra. Csak annyit ír, hogy hetenként kell csepegtetni. Gondolom addig, amíg nem javul a szőrzet, vagy ameddig a pénztárcánk bírja :D Esetleg állatorvost érdemes megkérdezni, mit javasol, max mennyi ideig használjuk :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!