BioKill-t, hogy alkalmazzam a macskáinkon?
BIOKILL-t ne rakj a macskára!Az arra van,hogy szőnyeget,texitelek és egyéb tárgyakat tudj megszabadítaní ezektől a dögöktől.Fúj be mindent,szellőztess és naponta pórszívózz,amit tudsz azt mosd 60-90 fokon gépben.
Ha a cicákra nem használ a frontline akkor vegyél rá mást,azt hiszem az advocat is jó.(nálam is hatástalan volt a frontline+még valami szívós mutáns bolhákat szedtem össze,de ezeket végihcsináltam és azóta eltűntek a dögök)Kitartást az írtáshoz!
A Biokill egy rovarirtó szer, nem arra való, hogy a macskát befújd vele.
A lehatásosabb bolhairtó egyébként a neostomosan oldat. Nagyon olcsó, fel kell hígítani és lemosni vele a macskát. A lakás azon részeit is befújhatod, ahol bolhák bujkálhatnak, pl. a macska fekhelyét. Leöblíteni nem kell. Mindent kiírt, ezután tehetsz rá spot-ont megelőzés céljából.
Akkor ezt be*zoptuk. :-D
A biokillel,már befújtam a kintiek fekhelyét(könnyű volt mert ezek ugyanott alszanak mindig),meg bent pár helyet ahol a bentiek megpihennek+a mi szobánkba a szőnyeget,meg a takarónkat.Amik peték még a napokba kikelnének,mert szórták őket rendesen,azok is majd megdöglenek akkor?Fel is porszívóztam.Az Íróasztalt mindig takarítom,ott látszanak legalább a peték.
Még sosem mértem, de abból kiindulva, hogy a retkes, bolhás mentett kutyákból száradás alatt látványosan potyogtak ki a bolhák, elég hamar hat. :)
Fel kell hígítani ahogy írják és jóóól átdörzsölni vele a bundáját egészen a bőréig, mindenhol. A fejét is, mert különben oda fognak menekülni a dögök. A szemébe azért ne menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!