Szobamacskások! Hogyan takarítatok?
Nekem csak egy cicám van, és hetente cserélem csak az almot, kéthetente pedig ki is mosom. Semmilyen szag nem érződik. Hetente fésülöm a cicám, néha többször is, ha kell, mert különben egyet simogatok rajta és hullik neki.
Az ivartalanítástól tényleg jobb lesz. Viszont nekem azt mondta a doki, hogy az első tüzelést várjam meg. Ez nyolc hónaposan következett be, most tíz hónapos a cicám.
Nem muszáj megvárni az ivarérettséget a fiúknál.
Én ajánlom a Spar-os almot, vagy van ilyen 400 ft-os 5 kg-s alom is ott, most meg nem mondom, mi a neve... Nálam egyszerűen jobban bevált, mint egy-két 1800 ft-s alom... És ez nem mindegy, a cica is jobban szereti.
Legyen két alomtepsid legalább. Én magát a tepsit jó, ha havonta 1× takarítom, az alomból is csak a koszos részt veszem ki, ritka, hogy teljes alomcsere kéne - ehhez persze olyan alom kell, amiben a pisi is jól összeáll, tehát nem ilyen darabosan pereg, szóródik jobbra-balra, mert azt legfeljebb egy hétig lehet ott hagyni, utána kész, teljes csere.
Nálam semmi szaga nincs (egy ivartalanított lány, néha egy ivartalanított hím - őt otthon szoktam hagyni általában szüleimnek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!