Nagyon hamar került hozzánk a kiscica. Mitcsináljunk vele? Lent a többi!
kb egy hete találtunk egy pici vörös fehér cicácskát a vasútállomáson, valakinek nem kellett, és kirakta. nagyon picike még, pici fej pici lábak viszont a pocija nagy. jóhogy tud enni de neki még kellett volna az anyucija h szoptassa. ojan mint azok az etiop gyerekek.
eszik rendesen, de multkor azon kaptam hogy a konyhapult alatt összecsomózta a feltörlöt, és dorombolt neki,gyürköste meg cumikázta...persze nem piszkáltam hagytam h nyugtassa csak magát... annyira sajnáltam... mit lehetne kezdeni vele?
tanácsokat kérek:)
Cicatápszer, vagy tej pici vajjal megmelegítve. De hogy miből kéne "szoptatni"..?? Fogalmam sincs...
Nekünk a cicák már viszonylag nagyok, 8 hetesek, de még szopnak.
Szia! A mi cicánk is nagyon pici volt, amikor hozzánk került. Kereste az anyukáját, sokat nyávogott, nem tudott egyedül aludni. Régebben kaptam egy tanácsot, most leírom:
Én egy másfél literes üdítősüveget éjszakára
megtöltenék melegvízzel (kb.40-50 fokossal,
ami nem sokkal melegebb, mint egy cicamama,
viszont a szőrme leszigeteli),
az üvegnek pedig varrnék egy szőrmés borítást,
ami ugye „anyu”-t helyettesítheti.
Ezt be a cicavacokba (kosárba), a cicát mellé.
Így csak a kellemes meleget érzi, ami kitart
hajnalig.
Egy kipróbálást megérne…
Az én cicám már 4 hónapos, és nincs vele semmi gond. Először nehéz, új a környezet, de utána megszokja hidd el.
sok szerencsét!
okok mepróbálom. csak az érdekes lesz... ha nem érzi az anyuci szagát akkor hogy fogja bekapni a cumit? meg honnan vegyek ojan pici cumit ami befér a "hatalmas" macskácskába?
jó nagy paraszt volt aki kirakta... remélem vmi jó fog történni vele öregkorában... mondjuk egy 120al száguldó kamion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!