Ma érkezik meg hozzánk életünk első kölyökcicusa. Mire számítsunk az első napokban, hogy viselkedjünk vele?
Avatott macskásként leírom a tapasztalatokat =)
Legyen alom, alomtál. Ahogy megérkezik, vigyétek az alomhoz, első 2 kis lábát megkell fogni, és lágyan kapartatni vele az almot.
Legyen kaparófátok. Mutassátok meg neki, első 2 kis lábát fel a fára, (+ a kaparófára rakhattok pár csepp macskamentát), megóvva így a bútorokat.
Ajánlott venni riasztót is. A get off termékcsaládot ajánlom. Teljesen veszélytelen az állatra nézve, de erős citrusos illatával a cicákat elriasztja a befújt területről (ha esetleg a kicsi kezdetekben bútorlábat tépne, vagy csak olyan helyre megy, ahova nem akarjátok)
Legyen külön vizes, eledeles tálkája, ezek egy helyen legyenek, viszont ne közel az alomtálcához.
Ezen kívül minden adott, lehet szeretgetni =)
=)
Örülök, hogy segíthettem. Amúgy riasztóból csak Get Offot! mer van Panzi vagy panczi is, nemtom hogy írják. Az katasztrófa, azt imádják a macskák. Én egyszer befújtam vele a kanapét, 5 perc múlva mind a 4 azon a ponton volt egy kupacon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!