Ide szegődött hozzánk egy vad kiscica, lehet, hogy az én cicáim elköltöznek miatta?
Nincs szívem elkergetni, nagyon éhes volt most eszik az én macskáim kajájából. Az 1 éves cicám nagyon fél tőle, fojton fúj rá, a másik kettő elviseli, csak néha fújnak rá.
Ha kicsit megszelidülne keresnék neki gazdit, itt nem maradhat.
Ma figyeltem őket, a 2 nagy cica érdeklődik a kicsi iránt, szerintem jáccani akarnának vele, már egypárszor odapofoztak neki, de csak játékból (egymással is folyton kergetőznek). A kicsi 1 éves cicám fél tőle, miatta aggódok :(
De egyébként pont pár napja lettek kezelve az enyémek frontlie-nal úgyhogy nem hiszem, hogy átmenne rájuk.
Én nem akarom elkergetni, vagy éheztetni a kicsit, igy is elég kobor cica van az utcákon... Szeretnék neki gazdit találni, csak mivel nem engedi magát megfogni az is nehezen megoldható :((
jézusom..inkább nem minősítem az első két válaszolót!!!
nyugodtan etetheted a kiscicát..nem fog elmenni a többi cicád!! sőt..lehetnek még tök jó barátok is!!!
nekem 14 cicám van..tapasztalat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!