Mit tegyek? SOS segítség kéne! Találtam két kiscicát, kidobták őket. Nagyon picik lehetnek még mert enni sem nagyon tudnak csak mászkálnak és nyávognak. Megpróbáltam őket fecskendővel etetni de nagyon nehezen esznek így.
Nem tud valaki olyan embert aki be tudná őket fogadni, mert nem tarthatom meg őket, a kutyám azonnal lecsapna rájuk ha kiengedném őket. Végigkérdeztem minden ismerősömet de senkinek nem kellenek szegények.
Mit csináljak velük?
Valaki nem tudná befogadni legalább az egyiket?
1. A kiscica neveléshez érteni kell!
2. Pénz kell hozzá!
3. Idő igényes!
Szóval ,a lényeg,hogy ha még nincsenek 3 hetesek akkor csak cumizni fognak!Ilyenkor nagyon gyorsan el kell döntened mi is legyen velük, de kb.3-4 órán belül, mert ha sok kajálás kimaradna,meghalhatnak!Én azt mondom s.o.s. állatorvos,vagy egy rendes állattartó bolt,bevásárlás és etetés,utána elkezdhetsz gondolkozni mi lesz velük!(kaja után popsi és alhasmasszázs,hogy ürítsenek)
Ha gondolod írj a piro27@vipmail.hu -ra,neveltem már 2 napos cicákat és szupermacsekok lettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!