Mit tegyek? SOS segítség kéne! Találtam két kiscicát, kidobták őket. Nagyon picik lehetnek még mert enni sem nagyon tudnak csak mászkálnak és nyávognak. Megpróbáltam őket fecskendővel etetni de nagyon nehezen esznek így.
Nem tud valaki olyan embert aki be tudná őket fogadni, mert nem tarthatom meg őket, a kutyám azonnal lecsapna rájuk ha kiengedném őket. Végigkérdeztem minden ismerősömet de senkinek nem kellenek szegények.
Mit csináljak velük?
Valaki nem tudná befogadni legalább az egyiket?
hírdetsd meg őket
www.whiskas.hu
www.haziallat.hu
mindenek előtt viszont vidd el állatorvoshoz őket.
remélem találsz gazdit nekik
Sajnos én sem tudok befogadni egyet sem, mert van 4 cicám nekem is :) DE, én is tudok címeket adni:
www.allatapro.hu
www.expressz.hu
én is ezeken az oldalakon "hirdettem" a kiscicáimat, és találtam is nekik gazdát! remélem neked is sikerülni fog gazdit találni nekik!
sok sikert! :)
kb.mennyi idősek?
éjszakára tegyél melléjük egy melegvizes palackot, amit körbe tekersz ruhával. Tápszert ne adj tekik, mert az erős nekik. (egyszer mi is találtunk cicákat, de azoknak még a szeme sem nyílt ki. Sajnos nem tudtuk felnevelniőket elpusztultak, mert tápszert adtunk nekik!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!