Na egy kis segítség?!
Sziasztok (:
az lenne a kérdésem hogy mi kell egy pici cicának? van már egy macskám azért izgulok hogy mi fog történni kettejük között. pici korában kaptam a másikat is (: és most szeretnék neki egy társat (: menhelyről hozom. (elvileg bevan oltva de elviszem orvoshoz) de mik kellenek egy ici pici cicának? 9 hetes. Mit tanácsolnátok?? másnak is volt ilyen hogy nagyobb cica mellé vittetek kis cicát? mik voltak a reakciók? tudtok tanácsot adni? (: köszi előre is.
szerintem anyáskodni fog felette (:
köszi a választ. és még azt kérdezném hogy 1 tálból etessem-e őket vagy eleinte külön-külön tálból? vagy milyen tanácsokat adnál? a mostani cicám is kicsi korától van meg. vele nem volt gond (: de h most 2 lesz. Miatta hozom ide,hogy játszanak stb. (:
(ez 5 éve volt)
volt egy fiú cicám és a nővérem sunyiban hozott egy kis lány macskát.Az én cicám nem akarta befogadni a kis cicát több hétig.Kb 1 hónap után már együtt aludtak:),egészen addig amedigg az apukám el nem ütötte a kis cicát:( (persze véletlenül)
Az enyémek egy hét alatt összeszoktak, de most már barátok!!! (de egy hétig háború volt!)
Külön tálból mindenképpen, a nagy úgysem valószínű h hagyná h a betolakodó beleegyen az ételébe :)
köszönöm a válaszokat (:
kislány cicám van és kislányt is szeretnék ( nem szeretnék kis cicákat xd ) nagyon köszönöm (: remélem hamar össze szoknak? és még 1 kérdés: nem volt féltékeny a nagyobb cica h a kissebbel most többet foglalkozunk?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!