Valamit nem értek, segítség (alom)?
Azt nem értem h sokszor olvasom itt, hogy az alom nem büdösödik csak ki kell szedni belőle a göböket meg a kakit, és kész. De szerintem rohadtul nem gaz ez. Én napi 3x takarítom az almot és egyes gagyi, olcsó almok egy hét után már elviselhetetlen szagot árasztanak, míg a jó minőségűek 2-3 hét után is szagtalanok. Persze ezt folyamatos utántöltéssel értem.
Most akkor én vagyok a debil, és rosszul szedem ki a kakit, pisit- bár komolyan kétlem h ez lehetséges, vagy másoknak nincs szaglásuk, vagy mások macskája rózsaillatút pisil?
Bocsánat, ez komolyan érdekel, mi okozhatja ezt az eltérést. Köszönöm a válaszokat. (Amúgy konkrétan arra gondolok, hogy nekem a shah, s-budget...stb olcsó almok iszonyú büdösek egy hét után rendszeres takarítás mellett.)
húúúú itt már a kémiához is kellene érteni.:)
én csak abban látom a rejtély nyitját, hogy a drágább, szagmegkötős almok olyan összetételűek, hogy valami mesterséges cucc is van bennük...
(a kristályos pl. tuti.)
én azt csinálom, hogy lehet kapni az Aldiban Alio márkájú Animal Stain Remover nevű terméket, szórófejes cucc - nem jut eszembe a neve...
Na az úgy elveszi mindennek a szagát, hogy aki belép hozzánk, észre sem veszi, hogy 4 macska és 1 kutya lakik bent.:D
Helyette ráadásul kellemes friss illat lesz.
és most olcsó is, ha jól emlékszem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!