Segítség kéne! Csináljak valamit vagy haggyam békén őket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van 1 cicám aki először fial kb 1 órája született neki 1 kismacska de kb lehet benne vagy még 4 . óriási a hasa és a kismacska (amelyik már megszületett) elégsokat sír és az anyamacska is.2011. máj. 15. 21:16
1/7 anonim válasza:
Ha holnap reggelig nem változik a helyzet akkor állat orvoshoz kéne fordulnod milyen idős a macska? ha nagyon öreg akkor lehet már nemtudja világra hozni a kicsiket és az viszont lassú halálát okozhatja, énis így vesztettem el a kedvenc macskám :(
2/7 anonim válasza:
Szia.A cicák érdekében, én mindenképp orvoshoz fordulnék.Bár most lehet, hogy nem fogadnának, de telefonon keresztül feltétlenül kérj segítséget, mert így mindkét cicát elveszítheted.Lehet valami probléma az anya cicával :( De kívánom, hogy minden rendben legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
fiatal a cica de már érett..:)
az állatorvost már nem lehet elérnii..:/
de az javult h az anyamacska dorombol a kiscicának de az viszont egézséges kis hófehér cica lett..:)
nem merek kimenni hozzá ( a teraszunkon vannak) nehogy elvigye őket .
arra gondoltam h azért sírt a kiscica mert éppen szülte aza nyamacska a többi kiscicát. de megkérdeztem a tatámat aki már kb 50 éve állatokkal foglalkozik szerint minden jó és van amelyik macska több óráig szüli a kismacskákat mert lehet a kismacskák közt 1-2 óra is..:)
remélem minden rendben lesz..:D
és köszönöm h írtatok..:)
2011. máj. 15. 21:48
4/7 anonim válasza:
Szia.21:25 vagyok. Hogy vannak a cicusok, és az anyuka? Remélem minden rendben van :))
5/7 anonim válasza:
persze hogy nincs / volt baj. van hogy 2 cica születése között akár 24 óra is eltelhet!!! :)
6/7 anonim válasza:
Ha olvasnál is néha, az jó lenne... Nem örömében dorombol ilyenkor a macska, hanem fájdalmában. Igen, létezik ilyen is. Tényleg órák is eltelhetnek a cicák közt. A kicsi azért sírhat, mert az anyja még nem nagyon tud vele foglalkozni. Letisztogatta rendesen? Fájdalmai vannak, s azzal törődik, hogy jön a többi.Valami zárt, melegebb hely kell nekik. Ha holnap reggel is lesz vmi, akkor szólj az orvosnak. Viszont érdemes lenne, legalább óránként ránézni most, nehogy valami baj legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek egészséges az anyuka is meg a kismacskái is..:D
2011. máj. 20. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!