Segítség! Ma reggel a kapum előtt találtam egy dobozban 6 darab kismacskát! Mit csináljak velük?
Most behoztam a lakásba őket,de nekünk már van nagymacskánk,aki biztos bántani fogja őket... Azonnali segitség kellene. Olvastam hasonló kérdést itt,de az állatmenhelyek nem hiszem,hogy befogadják őket.
Kb.7-8 hetesek lehetnek.
Hát, elajándékozni valakinek nem tudod? Nincs olyan ismerősöd? (szomszédok, azok ismerősei), Kérdezősködj!
Hol laksz? Ha tőlem nem messze akkor kérdezősködhetnék, de nem ígérek semmit.
Persze,hogy megetettem őket,nincsenek elkeseredve,vidám,szelíd,életrevaló cicák. A nagy cicám kintről les befelé,nem merem őket összeengedni,tudom,hogy bántaná öket. Nagyon sűrgős őket elhelyezni,szétszedik a lakásomat,mindenhova felmásznak. Bp-en,a XXII. ker.lakom,mellettünk van egy állateledeles,nem tud ő sem segíteni,tele van kismacskás hírdetéssel... Komolyan mondom,nem tudom mit csináljak. Az állatmenhelyeket hívom,egyik sem veszi fel a telefont,biztos még korán van.
Mit csináljak,mindjárt sírok...
Segíteni sajnos nem tudok, de nyugodj meg. Próbáld meg őket elkeríteni valahogy, hogy ne tudják szétszedni a lakást.
Az interneten keresgélj menhelyeket, cicás fórumokat, hátha valaki befogadná őket.
Enni, inni azért adj nekik.
Sok sikert!
Sírás helyett kezd el hirdetni őket állatorvosi rendelőkben (lehet neten is) és a neten egyéb helyetn, expressz.hu oldalon stb.
Nekem kutyáim vannak, nem tűrnek el egy macskát sem.
Ugyan már, hirdesse, hogy ingyen elvihető kiscicák.. Teli van velük minden, nálunk is itt vidéken!
Felelőtlen gazda, aki nem ivartalanítja a kutyáját, macskáját.. Ezt egyszerűbb, eldobni, kitenni valahova őket!
Nem értem miért nem szabályozzák és büntetik komolyan az állattartókat!
Csak szörnyülködöm. Remélem jó helyre kerülnek a cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!