Segítség! Ma reggel a kapum előtt találtam egy dobozban 6 darab kismacskát! Mit csináljak velük?
Most behoztam a lakásba őket,de nekünk már van nagymacskánk,aki biztos bántani fogja őket... Azonnali segitség kellene. Olvastam hasonló kérdést itt,de az állatmenhelyek nem hiszem,hogy befogadják őket.
Kb.7-8 hetesek lehetnek.
Ne aggódj és főleg ne sírj semmi baj nem lesz :)
Sajnos ez a felelőtlen és főleg GONOSZ macskatartók miatt van. Én idén már 8 cicát ajándékoztam el szóval neked is sikerülni fog :) Legutóbb 4 kiscicát találtam az erdőben na azok nem voltak semmik... Tudom hogy drasztikusnak rőnik de ha vasánap kijössz kb 8-ra ide a szigethalmi piacra és maradsz kb 12-ig biztosan nem fogsz csalóni. Én itt ajándékoztam el őket, főleg ha szépek akkor viszik őket mint a cukrot :) Sok szerencsét, igaz nem ismerlek de bízom benned :) Biztosan rendes ember lehetsz ha befogadtad őket :)
....szóval mire hazaértem,a lányom összehozta a nagycicával őket. :)
Ezekről a cicákról van szó. Semmit nem tudtam intézni,senkinek nem kellenek!!!!
Kérlek SEGÍTSETEK !!!! Nem tudom őket etetni,,foglalkozni velük. Kérdezősködjetek,légyszives ! Budai oldalra hajlandó vagyok elvinni,csak fogadja valaki örökbe!!! :(
Campona után pár megálló,Nagytétényben.
Mindent elkövetek,hogy gazdit kerítsek nekik,de nagyon keserves...Semmi jelentkező.Lehet,hogy türelmetlen vagyok,de azért ez rengeteg cica.....így hirtelen...
:(
A szigethalmi piacot megpróbálom,közel is van...
Köszi,ez jó ötlet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!