SEGÍTSÉG! Mit csináljak a cicámmal?
orsóférges lett de nincs itthon féreghajtó. ünnep van és nincs nyitva egy bolt sem ahol tudnék venni:( mit csináljak,hogy jobban legyen légyszi segítsetek:(
L/16
ha úgy érzed/látod, h tényleg rosszul van, akkor állatorvosi ügyelet, vagy van állatmentő is...
Sok sikert, és jobbulást a cicának!!! ;))) :D
u.i. ha tényleg úgy látod, h vmi nem stimmel, akkor ne halogasd, én egyszer hasonló helyzetben voltam, sajnos nem tudtam még akkor, h van állatorvosi ügyelet, telefonálgattam ide-oda állatorvosoknak a környéken (este 10 óra körül volt már) persze sikertelenül, reggelre sajnos meghalt a cica mondhatni a karjaim között ....borzalmas volt áááá nagyon sajnálom még most is, h nem tudtam neki segíteni. TE legyél ügyesebb!! Sok sikert!! Üdv!
Hát nem azért, de a féreghajtást nem akkor kell végezni, mikor szenved az állat...
nézd meg ezt
állatorvost meg városban tudnál éppen keresni,csak akarni kell..ha annyira segííteni akarsz rajta, akkor kérj meg valakit, hogy vigyen el, telefonálgass, de így a net elől nem fogod meggyógyítani.A cica érdeke az első.
Figyelj, akkor próbálok segíteni:
leírnád, h hol laksz?
Névtelen oldal, és most úgyis tök mind1, de csak úgy tudok segíteni ha tudom, tehát :
????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!