Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SEGÍTSÉG! Mit csináljak a...

SEGÍTSÉG! Mit csináljak a cicámmal?

Figyelt kérdés

orsóférges lett de nincs itthon féreghajtó. ünnep van és nincs nyitva egy bolt sem ahol tudnék venni:( mit csináljak,hogy jobban legyen légyszi segítsetek:(

L/16

2010. okt. 31. 21:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan várhatsz keddig ,akkor vidd orvoshoz,vagy vegyél neki irtót,Addig meg vigyázzatok ti el ne kapjátok.
2010. okt. 31. 21:30
 2/13 A kérdező kommentje:
de nagyon rosszul néz ki:/ :S
2010. okt. 31. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem nem csak a székletében látod,hanem a közérzete is rossz.Akkor ügyelet,keress a környéken ahol laksz állatorvosi ügyeletet,minden nagyobb városban van.
2010. okt. 31. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ha úgy érzed/látod, h tényleg rosszul van, akkor állatorvosi ügyelet, vagy van állatmentő is...

[link]

[link]

Sok sikert, és jobbulást a cicának!!! ;))) :D

u.i. ha tényleg úgy látod, h vmi nem stimmel, akkor ne halogasd, én egyszer hasonló helyzetben voltam, sajnos nem tudtam még akkor, h van állatorvosi ügyelet, telefonálgattam ide-oda állatorvosoknak a környéken (este 10 óra körül volt már) persze sikertelenül, reggelre sajnos meghalt a cica mondhatni a karjaim között ....borzalmas volt áááá nagyon sajnálom még most is, h nem tudtam neki segíteni. TE legyél ügyesebb!! Sok sikert!! Üdv!

2010. okt. 31. 21:46
 5/13 A kérdező kommentje:
sajnos az enyémen már nagyon látszik, ugyanis nem bír mozogni nagyon vékony és furcsa hangokat ad ki :(((
2010. okt. 31. 21:47
 6/13 A kérdező kommentje:
ja és errefelé nincs állatorvos ..
2010. okt. 31. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem azért, de a féreghajtást nem akkor kell végezni, mikor szenved az állat...

nézd meg ezt

[link]

állatorvost meg városban tudnál éppen keresni,csak akarni kell..ha annyira segííteni akarsz rajta, akkor kérj meg valakit, hogy vigyen el, telefonálgass, de így a net elől nem fogod meggyógyítani.A cica érdeke az első.

2010. okt. 31. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, akkor próbálok segíteni:

leírnád, h hol laksz?

Névtelen oldal, és most úgyis tök mind1, de csak úgy tudok segíteni ha tudom, tehát :

????

2010. okt. 31. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Így van, írd meg a település nevét, ahol laksz és keresünk a közelben ügyeletes állatorvost. Ha ilyen rosszul van a cicád, akkor semmilyen házi praktika nem fog segíteni, orvos kell neki. Egy város/falu neve még nem egyenlő a szemlyes adataiddal! Hajrá, hadd segítsünk!
2010. okt. 31. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nah, de akkor most válaszolj, is, hidd el, ORVOS KELL NEKI, ha most, ahelyett, h írnál, babusgatod, az nagyon aranyos stb, DE NEM SEGÍT RAJTA!!! Hidd el, én ugyanígy jártam kb. hirtelen alig mozgott, csökkent a testhőmérséklete, hirtelen amolyan csontosnak, soványnak tűnt, ahogy mondtam, reggelre meghalt szegénykém, most, h te ezt tudod, akkor légy okosabb, és hagyd, h segítsünk, oks ?! :)
2010. okt. 31. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!