Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? SOS segítség...

Mit tegyek? SOS segítség kéne! Találtam két kiscicát, kidobták őket. Nagyon picik lehetnek még mert enni sem nagyon tudnak csak mászkálnak és nyávognak. Megpróbáltam őket fecskendővel etetni de nagyon nehezen esznek így.

Figyelt kérdés

Nem tud valaki olyan embert aki be tudná őket fogadni, mert nem tarthatom meg őket, a kutyám azonnal lecsapna rájuk ha kiengedném őket. Végigkérdeztem minden ismerősömet de senkinek nem kellenek szegények.

Mit csináljak velük?

Valaki nem tudná befogadni legalább az egyiket?

2009. júl. 19. 22:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

milyen színű cicák???

raknál róluk képet???

2009. júl. 19. 23:14
 12/23 A kérdező kommentje:
még soha nem raktam fel képet, elmondanátok hogy kell feltölteni?
2009. júl. 19. 23:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Fuh amugy sztem kb két hetesek lehetnek, a szemük már nyitva, és mászkálnak.
2009. júl. 19. 23:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudom elmagyarázni ,hogy kell feltenni képet!

Hacsak nem a gépeden vannak,mert akkor töltsd fel a

www.kepfeltoltes.hu-ra ott egyszerű tallozás kiválasztod a mappából a képeket és megadod az e-mailcímed majd feltöltés és megnézzed a képet kimásolod felül az url.címet és ide bemásolod és mi megtudjuk nézni :) de ha elküldöd nekem e-mailba (privibe) a képeket akkor feltöltöm én is :)

Utána ha gondolod segítek hirdetni is a whiskas.hura regizve vagyok ott megtudom hirdetni,de ahhoz kell a kép.

Egyébként hova valósi vagy?

És nagyon Kedves vagy,hogy gondoskodsz róluk és próbálsz gazdit keresni nekik! Írj privit és megpróbálok segíteni :)

2009. júl. 19. 23:39
 15/23 anonim ***** válasza:
vidd el egy menhelyre
2009. júl. 19. 23:58
 16/23 A kérdező kommentje:

A képek feltöltése még folyamatban van, amugy Örkényi vagyok, Dabas mellett van és Kecskeméttől nem messze.

Remélem tudok róluk gondoskodni míg gazdát nem találok nekik, ami jó lenne mihamarabb. A képekről majd látni fogjátok, hogy még picik, nem tudom hogy mikor fognak tudni enni maguktól. :(

2009. júl. 20. 00:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem akarja feltölteni sajnos, amint tudok küldök képet vagy keresek olyat amilyenek ök. Az egyik egy fekete fehér, a másik egy fehér csíkos cicus amugy.
2009. júl. 20. 00:14
 18/23 A kérdező kommentje:

[link]

az egyik ilyen mint ezen a képen a cicus

2009. júl. 20. 00:17
 19/23 A kérdező kommentje:

[link]

a másik meg ilyen mint ezen a képen a fekete fehér csak persze piciben.

2009. júl. 20. 00:19
 20/23 A kérdező kommentje:

[link]

Kb ilyen picik, bár lehet még ekkorák sincsenek.

Bocsi a sok képért csak próbálok hasonlót mutatni.

Igazábol azt irta ki, hogy tul nagy a mérete a képnek és nem tudtam feltölteni, probálok majd vmt csinálni.

2009. júl. 20. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!