Mit tegyek? SOS segítség kéne! Találtam két kiscicát, kidobták őket. Nagyon picik lehetnek még mert enni sem nagyon tudnak csak mászkálnak és nyávognak. Megpróbáltam őket fecskendővel etetni de nagyon nehezen esznek így.
Nem tud valaki olyan embert aki be tudná őket fogadni, mert nem tarthatom meg őket, a kutyám azonnal lecsapna rájuk ha kiengedném őket. Végigkérdeztem minden ismerősömet de senkinek nem kellenek szegények.
Mit csináljak velük?
Valaki nem tudná befogadni legalább az egyiket?
milyen színű cicák???
raknál róluk képet???
Sajnos nem tudom elmagyarázni ,hogy kell feltenni képet!
Hacsak nem a gépeden vannak,mert akkor töltsd fel a
www.kepfeltoltes.hu-ra ott egyszerű tallozás kiválasztod a mappából a képeket és megadod az e-mailcímed majd feltöltés és megnézzed a képet kimásolod felül az url.címet és ide bemásolod és mi megtudjuk nézni :) de ha elküldöd nekem e-mailba (privibe) a képeket akkor feltöltöm én is :)
Utána ha gondolod segítek hirdetni is a whiskas.hura regizve vagyok ott megtudom hirdetni,de ahhoz kell a kép.
Egyébként hova valósi vagy?
És nagyon Kedves vagy,hogy gondoskodsz róluk és próbálsz gazdit keresni nekik! Írj privit és megpróbálok segíteni :)
A képek feltöltése még folyamatban van, amugy Örkényi vagyok, Dabas mellett van és Kecskeméttől nem messze.
Remélem tudok róluk gondoskodni míg gazdát nem találok nekik, ami jó lenne mihamarabb. A képekről majd látni fogjátok, hogy még picik, nem tudom hogy mikor fognak tudni enni maguktól. :(
Kb ilyen picik, bár lehet még ekkorák sincsenek.
Bocsi a sok képért csak próbálok hasonlót mutatni.
Igazábol azt irta ki, hogy tul nagy a mérete a képnek és nem tudtam feltölteni, probálok majd vmt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!