Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti szoktátok várni hogy...

Lilith1994 kérdése:

Ti szoktátok várni hogy kismacska szülessen?

Figyelt kérdés

én nagyon várom, valószínűleg vemhes a cicánk.

Vannak rá utaló jelek.Pl.: fáradékony, sokkal kedvesebb velünk mint eddig( folyton bújik)

2 hete párosodott és sokat eszik, nem nagyon jár ki az udvarra, és már most nagyobb a pocija.

Ez lesz az első ellése. A macskánk 1 év egy hónapos szóval remélem nem lesznek alulfejlettek a kiscicák.

2012. aug. 6. 00:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sajnos kisállatoknál a fogamzásgátlás korántsem olyan bevett, szövődménymentes dolog, mint embereknél. Ráadásul örökre nem tömheted vele, mert rosszat tesz a májának stb.
2012. aug. 6. 19:21
 22/23 A kérdező kommentje:
meg kérnék minden kedves válaszolót hogy a kérdésre válaszoljon. Ne mondogassa hogy ezt tegyek vagy azt tegyek .köszönöm szépen :)
2012. aug. 6. 20:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Nyilván nem szeretném, ha ivartalanítanának, csakhogy én képes vagyok - a macskákkal ellentétben - józan belátással megakadályozni vagy vállalni a gyermekáldást. Akár tetszik, akár nem, ha most megtartasz két kiscicát, és nem ivartalanítod őket, hamarosan hatványozott mennyiségű macskával kell boldogulnod. Ha nőstények, azért, mert befedezik őket, és nálatok fognak leszülni, ha hímek, akkor a saját anyjukat fogják felcsinálni. Mindkét megoldás rossz.
2012. aug. 7. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!