Kezelhetem-e a kismacska (10 hetes) szemét kamillateával, vagy vásároljak valami gyógyszert?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 11:10
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mi baja a szemének. Bár a kamilla szemszárazságot okozhat. Inkább vidd el állatorvoshoz, és majd ő felír neked valamit.
2/7 anonim válasza:
Nekem évek óta kamilla vált be. Egy hétig mosogatom vele a szemet, és szépen meggyógyul.
3/7 anonim válasza:
Igen, az állatorvos majd ajánl valami jó drága szemcseppet vagy kenőcsöt!
A kamilla évszázadok óta hasznos gyógynövény, csak az orvosoknak, gyógyszergyártóknak nem hoz hasznot!
4/7 anonim válasza:
Kamillával kezeltem én is az utcán talált kiscicámat, de a levendula is jó volt rá, sőt, úgy vettem észre, hogy még jobb is.
5/7 anonim válasza:
Kisebb könnyezésre, gyulladásra jó lehet a kamilla. Ha nagyon durván néz ki, akkor természetesen állatorvos.
6/7 anonim válasza:
Nem drága a cicának való szemcsepp, 700 Ft körül volt. Meg kéne mutatni dokinak, mert lehet kezdődő macskanátha is.
7/7 anonim válasza:
Ha tüsszög is, akkor állatdoki, valószínűleg macskanátha.
Ha nem tüsszög, akkor inkább bórvíz, mint kamillatea. Nem szárítja ki a szemét. Humán patikában kapható, 300 Ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!