Szét szabad húzni a kismacska szemét ha összeragadt?
Mindkét macskám így került hozzám, mindkét szemük össze volt ragadva. Az állatorvos kifejezetten ellenezte a kamillázást. Bórvízzel törölgettük a szemeiket, és kaptak 2 különféle szemcseppet is. 2 hét után teljesen meggyógyultak.
Én mielőbb orvoshoz vinném a helyedben.
érdekes dolog történt :) ma kitörölgettem kamillával a szemét, szépen lassan kinyílt, de azért még picit össze volt ragadva. nem erőltettem elvégre is: legalább már lát vele. aztán odament az annyához, az meg megérezte rajta a kamillát és elkezdte úgy nyalni a kismacskát mint ovis gyerek a csokifagyit :D
teljesen tisztára nyalta :D mondjuk még picit fel van duzzadva a szeme, de teljesen ki tudja nyitni :D
mondjuk anyacicának elmaradt az ebéd és lehet hogy csak éhségből fanyarodott rá. mikor kint hagytam őket este akkor összebújva aludtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!