Mit csináljak, ha a kismacska nem hajlandó enni?
Születtek kiscicáink (2)
Nem tudom pontosan, kb 5 hetesek lehetnek.
Az anyamacska már nem szoptatja őket.
Az egyik kiscica eszik normálisan, ilyen száraztápot még nem, de ilyen puhább állagú ételeket igen (pl. főtt krumpli, túró, tej)
A másik kismacska még tejet sem hajlandó egyedül enni. Ilyen cumisüveggel (orvosi fecskendő) azért sikerül valamennyi tejet megitatni vele. De sajnos nagyon kevés, amit eszik, a fecskendőből is a fele mindig mellé megy. És akármennyire próbálom, nem hajlandó magától enni, mint a testvére.
Nagyon sovány, szinte csont és bőr. (a másik hozzá képest elég kövér)
Szerintetek mit csinálják?
Attól félek meg fog halni, mert szinte egész nap csak fekszik, ráadásul sokszor elég furcsa pozícióban, mintha már halott lenne. Többször, amikor megláttam, meg is ijedtem, hogy már nem él.
De ha fecskendőből itatom, akkor azért eszik. Csak ez nagyon hosszadalmas sajnos..
Meg a testvérének sincs semmi baja a tehéntejtől.
"De ha fecskendőből itatom, akkor azért eszik. Csak ez nagyon hosszadalmas sajnos.."
Ha életben akarod tartani, akkor pedig ezt kell tenned, legalábbis addig, amíg orvostól jobb tanácsot nem kapsz. Esetleg próbálkozz a Calo-pet nevű pasztával, de ne adagold túl. Teljes táplálék-elutasítás esetén a szokásos adag 2-3-szorosát add be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!