A macskám (benti cica) nem hajlandó megenni semmilyen száraz eledelt sem. Mivel kedveltethetném meg vele?
Azzal eteted, amit a tenyészetben is kapott? Lehet, hogy csak ahhoz szokott hozzá és mást nem hajlandó megenni...
Ha viszont azt kapja, mint régen, akkor nem tudom. :) Tenyésztőt már kérdezted? Hátha van egy jó tippje.
Egyébként könnyebben megeszi a cica szárazat, ha beáztatod neki tejfölös tojásba, húslevesbe. Így meg is eszi és a tápban található tápanyagokhoz is hozzájut.
Köszi a tippet! :-)
Egyébként a vicces az,hogy direkt vettem neki abból a tápból,amit ott kapott,de csak belenyamnyogott és csak a husika kell neki a mai napig...Ez miatt a széklete is elég laza,ami hosszútávon szerintem nem jó.
Nálam is ugyanez volt..A tenyésztőnél ette nálam meg nem,de az enyém csak és kizárólag az alutasakosat volt hajlandó megenni,de soha nem volt híg a széklete.
Ami nálunk bevált az a félix száraztáp(csak félix alusat evett)és miután azt ropogtatta átszoktattam a minőségibb tápokra és ma már csak szárazat eszik :)
Ami nem vált be az az éheztetés,mert ő inkább éhenhalt volna minthogy szárazat egyen.Illetve beáztatva se volt hajlandó.
Ami konzervet eszik abból vegyél szárazat talán nálad is megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!