Egyszobás lakásba milyen fajta macskát ajánlanátok? Vagy egy 36 négyzetméteres hely minden macskának kínzás lenne? (Nem tudna udvaron bóklászni, sajnos erkély sincs. )
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:49
11/14 anonim válasza:
Én is menhelyi, vagy még inkább sintértelepi cicát ajánlok (Illatos út). Egy ilyen cica nagyon hálás lesz, amiért megmented az életét, mert a sintértelepen a biztos halál vár rá, ha senki nem viszi ki. Aztán a sintértelepi ketrec után a 36 négyzetméteres lakás is hatalmas pozitív változás lesz számára. Ezen belül idősebb cicát hozz ki, ő már lenyugodott. :)
Nem poénból írom, mi is hoztunk már ki Illatos útról halálraítélt cicát, és nagyon hálás, jó cica lett belőle.
12/14 anonim válasza:
Nekem két sima házicicám van 35 nm-en, és tök jól elvannak. Állítólag a perzsák nagyom lusták, őket ajánláják lakásba.
13/14 anonim válasza:
Szerintem a fajtája mindegy, én akár egy maine coon-t is bevállalnék nekem az a kedvenc fajtám de elég lusták a britek és a perzsák.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a bátorító válaszokat!! eddig mindig mentett és felnőtt cicáim voltak, most már nagyon szeretnék felnevelni egy kölyköt.
2012. jún. 30. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!