"Balettozó" cica a 3-ik emeleten. Mit tegyek?
3-ik emeleten lakom, van egy fel eves macskam.
Mar nem egyszer gyokerezett foldbe a labam,amiert a macska az erkely mindossze 5 centi széles korlatjan peckelődik.
Egy rossz lepes es kizuhan.Marpedig most fedezi fel a 'vilagot' , a madarakat meg minden egyebet.
Beepiteni nem lehet az erkelyt,tehat az kizarva.
Elozo macskam soha fel nem maszott sehova.Ez meg a leglehetetlenebb helyekre is felmaszik.
Mit tegyek,hogy leszokjon a maszkalasrol?
Felek,hogy kiesik...:((
Szólj rá mindíg, majd megjegyzi, hogy nem szabad.Esetleg valami akadályt nem tudtok a korlát elé/alá erősíteni?
A mienk is ezt csinálja a 4.-en, pedig már 2x kizuhant.Szerencsére semmi baja nem esett.Persze enyém tudja, hogy nem szabad, ha leparancsolom a korlátról, akkor beleharap a bokámba, mert haragszik, ha észreveszem :D
Millioszor raszoltam mar,kapott a fenekebe is, de a kivancsisaga annal erosebb.
Az nem vigasz,hogy tulelheti,ha kizuhan...:(
Amikor otthon vagyok, figyelek ra,hogy ne mehessen ki,vagy csak ugy,hogy felugyelem, de apukam idos,nem lat,nem hall, eszre sem veszi,ha a laba mellett kisurran a macska az erkelyre.
Nagyon eleven, kivancsi macska,nehez bent tartani.Foleg,hogy elso tavasza....
Mit lehet a korlat ala erositeni,hogy a szomszedok ne jelentsenek fel erte?
talán még aktuális a kérdés..
vannak ilyen macskairtó spray-k. amikor öcsém kicsi volt befújtuk az ágy körül és a közelébe se ment a macskám. emberre nem veszélyes de a cicus nem bírja a szagát.
Aktualis.Azota uj szunyoghalot tettem, erosebbet, de sunyi, es folyton kilesi,mikor megyek ki az erkelyre, majd mig eszbekapnek mar ott van es ugral,megfogni meg muveszet:(
esetleg ha megerdeklodned annak a spraynek a nevet..megkosoznnem.Meg hol lehet kapni..Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!