Cicának nyitva merjem hagyjam az erkélyt?
Figyelt kérdés
2 napra elmegyünk. A cicánk szeret kifeküdni az erkélyre napozni, néha bogarakat kerget, direkt miatta az erkélykorlátot balkonládákkal raktam tele, hogyha mégis felugrana, nehogy leessen.
Ablakokat bukóra nyitva hagyom, hogy legyen friss levegő, 1-2 helyen be is sötétítek, hogy ne melegedjen túl a lakás.
Merjem az erkélyt résnyire neki nyitva hagyni, vagy inkább jobb a biztonság és zárjam be?
2012. máj. 2. 22:57
2/9 anonim válasza:
zárd be,
2 napot kibír enélkül és te is nyugodtabb leszel.
3/9 anonim válasza:
Zárd be inkább az erkélyajtót, csak figyelj arra, hogy a cica benn legyen!
4/9 anonim válasza:
Zárd be nehogy elvigyenek valamit meg nehogy kiponnyanjon őkelme
6/9 anonim válasza:
Barátnőm cicája már katapultált ilyen módon az ötödik emeletről. Szerencsére fiatal cica volt, megúszta kisebb zúzódásokkal. Azóta mindig bezárja a lakásba, amíg nincs otthon.
Mellesleg az erkélyt nyitva hagyni még cica nélkül is veszélyes, simán betörhetnek a lakásba.
7/9 anonim válasza:
Zárd be. Láttam olyan macskát, amelyik kiugrott a 10-ről.
8/9 anonim válasza:
Azt nem tudod megoldani, hogy macskahálót szerelj fel? A virágláda sem igen akadály.
9/9 anonim válasza:
Csukd be. Nekem nem lenne egy nyugodt percem sem, ha nitva hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!