Lehet a megfelelő felszereléssel esetleg az erkélyen tartani cicát? úgy hogy mindennap levinnénk sétálni, és ha el is utaznánk hosszabb időre elvinnénk magunkkal. + kell e valami hogy ki ne ugorjon a cica? ( 3. emeleten lakunk)
Szerintem érdemesebb lenne kivizsgálni, hogy a párod pontosan mire is allergiás.
De vannak hippoallergén fajták, pl a szibériai és a thai.
Az előző hozzászólókkal egyetértek. Arra a kérdésedre, kell-e valami, hogy ki ne ugorjon:
Igen, kell. Amikor emeleten laktunk, fácánhálóval zártuk el a beüvegezett loggiát (persze csak azokat az ablakokat, amelyeket ki szoktunk nyitni). Úgy kell felszerelni, mint a szúnyoghálót, csak erősebb keretre. A cica magától nem fog kiugrani, de huzat becsaphatja az ablakot vagy elkezd kergetni egy rovart és a vadászat hevében nem figyel és kiesik az ablakon.
A neten keress fácánhálót (mi az aproneten találtunk), egészen olcsó.
Előző vagyok.
Pár éve, amikor épp kiscicáink születtek, ismerős kért tőlünk egyet a barátnőjének, akinek a kilencedikről esett ki cicája. A huzat csapta be az ablakot, a cica meg épp az ablakban ült.
Természetesen nem adtunk neki kiscicát, felelőtlen embernek nem való állat.
Ne tedd szegény Maccsal!
Keressetek inkább olyan állatot, amire nem allergiás a párod. (Akvárium, terrárium?)
Figyelj a lakás adottságaira is: pl. a zsiráf a tér mindhárom kiterjedésében hatalmas helyigénnyel bír! :)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Volt allergiavizsgálaton, és az azt mutatta ki hogy állatszőrre allergiás.
Van egy teknősünk.:)
Kíváncsi voltam a véleményekre, de úgy döntöttünk nem lesz addig cica míg kertes házban nem lakunk! Ez így a helyes döntés. szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!