Tapasztaltatok már ilyet? Két anyacica közösen neveli a kölyköket!
Figyelt kérdés
Két cicám (anya és lánya) egy nap különbséggel fialtak. Az anyuka nem is keresett magának helyet, hanem ahogy közeledett a szülés ideje, egyszerűen befészkelte magát a lánya egy napos kölykei közé, és oda szülte a saját kicsinyeit. A lánya segített neki a szülésben: ő rágta el a köldökzsinórt, tisztogatta az anyukát meg a kicsiket. Azóta közösen nevelik a kölyköket, egybe kellett nyitni a két dobozt, hogy mind elférjenek. Ha az egyik elmegy enni vagy vécézni, a másik vigyáz az összes kicsire. A kicsik mindkét anyához odamennek szopizni, már azt se tudjuk, melyik kölyök melyik anyáé, mert teljesen összekeveredtek. :) Tapasztaltatok már hasonlót? Mennyire természetes ez macskáknál, hogy kommunában nevelik a kölykeiket?2012. máj. 6. 21:47
1/7 anonim válasza:
Kutyánál láttam már ilyet. Szintén anya, lánya volt.
Mikor megszülettek a "lány" kicsinyei, akkor Nagyanyó is akcióba lépett. :) Ő is odaült, odabújt melléjük, még a teje is beindult minimálisan.
A lánya nem "szólt" rá semmit. Illetve láttuk, hogy csodálkozik, de hagyta. Együtt nevelgették őket.
3/7 anonim válasza:
Bár az én esetemben Nagyanyónak nem voltak gyerekei akkor.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is történt már ilyen, testvéreknél.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is volt már ilyen, bár nem anya lánya voltak. De itt is pont ez volt, ha az egyik elment valahová, addig a másik volt velük. Mindkettő anyacica etette mindegyik kicsit. Nagyon aranyosak voltak.:)
6/7 anonim válasza:
"kommunában" xD Ez nagyon aranyos sztori! :)
7/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura. Nagyon szeretheti egymást a 2 cica, és ezért nincs velük gond(itt a terület védésére gondolok). Ugye benti cicákról van szó? Akiket inkább kint tartanak, szerintem azoknál nem nagyon fordulhat elő ilyesmi. Bár ahol laktam, ott volt pár kóbor cica és azok jól elvoltak agymással. Több* volt, hogy a pár hónapos cicákkal a már felnőtt testvér kandúr volt és még szopizni is hozzá mentek. A kandúr meg rendesen tűrte, hogy nyomkodják a hasát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!