Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Honnan tudom hogy vemhes e a...

Honnan tudom hogy vemhes e a cicám? Milyen helyetkel neki késziteni a fialáshoz? A kölyköket hova lehetne rakni? PLS. (lent ifok)

Figyelt kérdés
Az hogy honnan tudom h vemhes-e ... ne ugy értem h nagy a hasa és furin viselkedik ... A fialo helyet hogy készitsem el neki ... ? A kicsiket nem akarjuk megölni ... menhely? vagy nincs olyan ismerösötök akinek kell? léccy segitsetek
2011. márc. 30. 15:43
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
hiába készítesz neki, úgyis maga fogja kiválasztani a helyet, ahova elleni fog. DE remélem a szülés után ivartalanítjátok, ne legyen már még több árva cica:(
2011. márc. 30. 15:50
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarjuk megölni..menhely!Úr Isten!!!Könnyű azt mondani,hogy menhely,de az ott dolgozó emberek,akik több tízezreket fordítanak a felelőtlen emberek miatt a gazdátlan állatokra nem biztos ,hogy ennyire könnyen veszik!!!Elmész az állatorvoshoz,aki kb 5ezer forintért ivartalanítja a cicát és nincs felesleges alom!Nem tudom elhinni,hogy az embereknek nincs manapság 5 ezer forintjuk,hogy ivartalanítsák a cicákat!Akkor inkább ne tarts macskát,ha tudnád mennyi cica van gazdátlanul és ez mind az olyanok miatt mint te!Azt hogy hasas e a cica,ilyen korán állatorvos tudná megmondani,de majd alakul,ha nő a hasa!A cicádnak fialás előtt készíts egy dobozt vagy ládát pokrócokkal vagy ruhákkal kibélelve és tedd olyan helyre ahol nem zargathatja senki,sokszor mutasd meg neki még a vemhessége alatt azt a helyet és amikor eljön az ideje,tudni fogja,hogy az mire lett odakészítve vagy nem!Az is lehet,hogy valahova messzire megy el,és majd hazahozza a vad kiscicákat!
2011. márc. 30. 15:52
 3/35 anonim ***** válasza:
Cicaalmot 3-4e Ft-ért elaltatnak, sajnálom hogy ezt kell írjam, de egy lenne a legmegfelelőbb megoldás.
2011. márc. 30. 15:54
 4/35 anonim ***** válasza:
Én akkor sejtettem,hogy vemhes a cicám amikor hirtelen nagyon bújos lett és állandóan bebújt a szekrénybe a ruhák közé.Szerintem fölösleges neki vackot készíteni mert úgyis oda fog "lebabázni" ahol neki a legmegfelelőbb.
2011. márc. 30. 15:57
 5/35 A kérdező kommentje:

a normális válaszokért köszi aki meg fikázosat ir az meg ... ivartalanitani nem akarjuk mert az 1 ik ismerösünk cicája belehalt ( szegényke )

már nagy a hasa és elég bujos volt eddig is

ja és kimaradt h : Ez lesz az elsö alma lehet-e valami különleges "baja"

2011. márc. 30. 16:02
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
ha belehalt az ismerősöd cicája, akkor baromi jó orvosuk lehet..... ez egy rutin beavatkozás, ne aggódjatok, és normális orvoshoz vigyétek!
2011. márc. 30. 16:04
 7/35 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti válaszadó,hogy altassák el,az nagy hülyeség,inkább próbálj meg gazdit keresni hátha,ebben a menhelyek is szoktak segíteni azzal,hogy felrakják őket a honlapjukra hátha elviszi valaki!Vackot mindenképp csinálj,én mindig szoktam ,és mindig bejön!Inkább próbáld meg hátha,mint hogy máshol fialjon!!!!Egy próbát megér
2011. márc. 30. 16:04
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarjuk ivartalanítani,mert ismerős cicája belehalt kamu szöveg szánalmas!Önző emberek vagytok akinek nem való állat!Könnyebb a menhelynek adni és akkor a ti felelősségetek ott véget ér!Menhelyet vezetek és belesem gondtok abba hány ilyen ember miatt kerül hozzánk sok árva cica és kutya
2011. márc. 30. 16:06
 9/35 A kérdező kommentje:

utolso elöttinek az nem olyan könnyü h " ne agodj rutin ..." az utolsonak köszi majd megcsinálom

de te h szoktad és miböl ?

2011. márc. 30. 16:07
 10/35 A kérdező kommentje:

16:06 hát most nem én tehetek rola te válaltad h menhelyet vezetsz ja és az nem kamu szövegb ...

( az utolsot és az utolso elöttit a 16:06 os elé gondoltam )

2011. márc. 30. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!