Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Honnan tudom hogy vemhes e a...

Honnan tudom hogy vemhes e a cicám? Milyen helyetkel neki késziteni a fialáshoz? A kölyköket hova lehetne rakni? PLS. (lent ifok)

Figyelt kérdés
Az hogy honnan tudom h vemhes-e ... ne ugy értem h nagy a hasa és furin viselkedik ... A fialo helyet hogy készitsem el neki ... ? A kicsiket nem akarjuk megölni ... menhely? vagy nincs olyan ismerösötök akinek kell? léccy segitsetek
2011. márc. 30. 15:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű---kartondoboz mondjuk amit összeragasztassz kocka alakba és vágsz rá egy bejáratot és kitömöd előtte rongyokkal,ilyen egyszerű
2011. márc. 30. 16:10
 12/35 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet
2011. márc. 30. 16:17
 13/35 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de hány éves vagy, hogy saját kútfőből nem tudsz összehozni egy cicavackot?
2011. márc. 30. 16:20
 14/35 A kérdező kommentje:
16:20 nincs hozzá közöd amm jol akartam csinálni mert nekem a macsekom nem 1 ... és agodog érte :@
2011. márc. 30. 16:38
 15/35 anonim ***** válasza:
Na nehogy azért ne legyen már kiivartalanítva a macskád mert az ismerősöd macskája belehalt. És akkor ez azt jelenti hogy minden macska belehal. Érdekes az enyémek még megvannak. Meg a kiskutyám is megvan. Igen belehal a macskád az ivartalanításba...ha mondjuk te csinálod. De egy profi állatorvos kezei alatt nem! Úgyhogy ne kifogásokat keress, hanem majd ivartalanítsd szegénykéket! A kiscicákat meg ajándékozd el. Nekem már sikerült vagy 100at tuti. Akkor neked se lesz nehéz kb. négyet.
2011. márc. 30. 16:42
 16/35 anonim ***** válasza:
szegénykéket helyett szegény akarna lenni
2011. márc. 30. 16:43
 17/35 A kérdező kommentje:
16:42 figyi te mondod h ivartalanitsuk igy meg ugy ( meg a többbiek is kivéve aki nem ) és te irod h 100 sikerült elajándékozni ...
2011. márc. 30. 16:57
 18/35 A kérdező kommentje:

nem akarok senkit megsérteni

aki meg nem tud normális válazt adni ak léccy az tartsa megmagának

2011. márc. 30. 17:04
 19/35 anonim ***** válasza:

jó oké, én beszóltam neked, nem kellett volna, elnézést érte.

De te is értsd meg légyszi, hogy ivartalanítani kellene a cicádat. Azon túl, hogy nem szüli nektek halomra a kicsiket, nagyon nagyon sok, köztük végzetes betegségek ellen is véded a cicádat, amik főleg később, idősebb korában nagy veszélyt jelentenek rá nézve.:(

2011. márc. 30. 17:10
 20/35 A kérdező kommentje:
hát tudom de anya nem engedné h a házbe legyen ...
2011. márc. 30. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!