Honnan tudom hogy vemhes e a cicám? Milyen helyetkel neki késziteni a fialáshoz? A kölyköket hova lehetne rakni? PLS. (lent ifok)
Őrület, hogy a mai tinik mennyire nem tudnak normálisan írni. Hányast kaptál magyarból? Talán a tanulással kellene többet foglalkozni és akkor nem hordasz itt össze ennyi marhaságot..
Hagyod megszületni őket. És, utána mi lesz? Menhely?? Ne reménykedj... Míg kutyából "csak" 1,5 millió feleslegesen megszületett van (hála az olyan embereknek, mint ti), akinek valószínűleg soha a büdös életben nem jut gazda, addig ez a szám macskáknál kb. 3 millió.... Minden menhely, macskamentő fullon van. Még a fejük tetején is macska van, akik a hozzád hasonlóknál születnek meg... És sajnos nem vagy egyedül, úgyhogy abban se nagyon bízz, hogy gyorsan el tudod majd ajándékozni őket. 1-2 hét és az atyaúristen is kismacskával lesz tele! Azt mondod, nem akarod megölni őket... Pedig ennek így is-úgy is az lesz a vége. Épp csak nem gyorsan és fájdalom mentesen, hanem lassú kínok között..
jó hát persze, hogy ezt írják. De a macska tud a legjobban vigyázni magára szinte az összes állat közül:)
bent is ugyanúgy össze tudja magát törni, ha arról van szó.
Mamám cicája is kint volt neki sem lett baja
17:22 tartsd meg magadnak jó ? és ne te döntsd el h h irjak mikor te is fiatal voltál bisztos h nem mindig figyeltél oda 1 ékezetre vagy tudom is én mire ...
nem igaz h ilyen ez a nép h már 1 kérdésre se tudnak válaszolni k*vára kétségbe vagyok esve és ...
Kérdező szégyelld el magad, te is meg anyád is! Amit műveltek az az állatvédelem arconköpése. Az ilyen emberek miatt vannak tele a menhelyek, ahol szerencsétlen állatok kínok kínja közt élnek, van hogy ételre se jut. volt rá precedens hogy szerencsétlen állatok élve elkezdték megenni az egyik társukat. Fogalmad sincs ezekről a dolgokról... Minek az ilyennek állat mint ti...Remélem egyszer magyarországon is eljut az állatvédelem olyan szintre hogy akinek nincs tenyésztői papírja, és nem ivartalanítja az állatát, kőkemény bírságot kapjon, hogy még a gatyája is rámenjen!
Addig is tessék, nézegesd kicsit:
Hasonló jót kívánok neked, és a kedves családodnak is, mint amit ennek a szerencsétlennek át kellett élnie!
hahó ha valaki normálisan válaszolna a kérdésemre akkor köszi ( aki normálisat irt eddig annak is ) ...
én is sajnálom ezt a cicát ... nem akartam menhelyre adni a kicsiket és nem is fogom ! azt csak kérdeztem h szerintetek jo lenne-e ... az anyum meg ne ved a szádra te ________ !!!!
na igen, ebben egyet kell értsek a kérdezővel. Oké nem helyes, hogy keresi a butuska kifogásokat az ivartalanítás ellen és stb..
Na de azért ne vegyük már más anyját a szánkra jó??? Ez a világ legnagyobb bunkósága... ezért már én is torokra megyek, pedig nem vagyok egy agresszív típus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!