Julcsi57 kérdése:
Szeretném a macskám megfürdetni és levágni pár helyen az összegubancolódott szőrét. Mit lehet tenni, hogy engedje? Van valami nyugtatószer, ami szabadon beszerezhető?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:32
2/7 anonim válasza:
Vidd olyan állatorvoshoz ahol van kozmetika is!!!
NEHOGY elkezd ollóval vagdosni mert belevágsz!
Otthon csak úgy nem nyugtatózzuk a macskát,egyébként egy kozmetikusnak engedni fogja nyugtató nélkül is!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kozmetikus nekem is eszembe jutott, csak kiadás nélkül szerettem volna megúszni. Egyébként mennyibe kerülhet egy macskakozmetika?
2012. márc. 20. 10:26
4/7 anonim válasza:
Nekünk a spánielünk 5e szokott lenni, macska sztem kijön 2eből.
5/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy hol élsz :)? Nekem nyírás-fürdés-szárítás 2500.Én mindig ott vagyok a cicámmal,de tapasztalat ha vadállatod van az a kozminak altatás nélkül tűr mindent.
6/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne megtudni, hogy mit tud a kozmetikus, hogy neki hagyja magát kutya is , macska is. Pedig idegen számukra.
2012. márc. 21. 10:33
7/7 anonim válasza:
Pont ez az :) A kozmi nekik idegen,nem a gazdi akivel mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!