Van olyan nyugtatószer ami vény nélkül kapható és hatásos?
Figyelt kérdés
Tud valaki segíteni? A lényeg hogy legyen erős és ne legyek feszült, depressziós. Ha van elmondanátok a hatóanyagot is a neve mellett? Köszi2012. febr. 15. 15:58
2/11 anonim válasza:
Hova, valeriana, ezek gyógynövényesek, a velrianában macskagyökér van, ha jól tudom. De léteznek homeopátiás szerek is.
3/11 A kérdező kommentje:
A Valerianát kipróbáltam, egyenlőre csak négy szem fogyott belőle, kissé fáradt lettem tőle. A Valeriana Relax nem tudom milyen, azt is megvehettem volna, de inkább a normált vettem.
2012. febr. 15. 16:22
4/11 anonim válasza:
A valeriana relax inkább akkor való, ha alvási problémáid vannak és este kell bevenni lefekvés előtt.
5/11 tetris válasza:
Kipróbálhatod az Orváncfú teát is.
7/11 anonim válasza:
Vagy citromfű teát. De létezik kifejezetten nyugtató tea keverék több féle gyógynövényből.
9/11 anonim válasza:
Súlyzó, expander, szobakerékpár, uszodabérlet, barátnő, Bach, Bruckner, Mozart.
Ha feltétlenül tablettát akarsz enni, akkor B-vitamin.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát a barátnő az amire egyáltalán nincs szükségem, részben a nők cseszték szét az idegeimet.
2012. febr. 16. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!