Valóban hatásos a Remotiv extra? Tapasztalatokat is kérek szépen!
Egyszerűen rettegek a páromtól, képtelen vagyok vele szembeszállni, inkább eltitkolok, elhazudok dolgokat annyira kerülöm a kissebb konfliktust is.
Alapvetően másokkal szemben én nem vagyok ilyen, ezért szeretnék kezdeni magammal valamit, ami talán lelkierőt ad ahoz, hgoy kiszálljak ebből a kapcsolatból, mert pillanatnyilag nem vagyok képes egy ilyen döntést meghozni.
Majd nem egy évig szedtem orvos által felírt antidepresszánsokat:
2 hónapig Citapramot;
2 hónapig Wellbutrint,
4 hónapig Cipralexet.
Magamtól leálltam róla, mert semmi hatását sem éreztem.
Köszi a válaszokat!
24 / F
"Egyszerűen rettegek a páromtól"
És mi a terved? Remotivot keversz a kávéjába, amitől megszelídül? Nem fog működni, sajnos a Remotivnak nem ismert ilyen hatása.
Mitől félsz? És miért vagy együtt egy olyan emberrel, akitől rettegsz? Gondolod, hogy a komolyabb antidepresszánsok nem használtak, de majd egy vény nélküli szer fog?
Azóta egy év telt el, most mi a helyzet?
Megszabadultam a páromtól és azóta kifejezetten boldognak érzem magam.. Mintha egy hatalmas hegy noymása alól szedtek volna ki...
Köszönöm mindenkinek az észszerű válaszokat!:)
Nagyon helyes, örvendek! :)
#3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!